Categories: news

O supravietuitoare din Colectiv si-a intalnit salvatorul abia acum, dupa doi ani: „Nu asteapta nimic, nici multumiri nici recunostinta”

Tedy Ursuleanu, supravietuitoare a incediului din Colectiv, a reusit sa-si intalneasca salvatorul abia acum, dupa doi ani de la tragedie. „Mi-a spus simplu ‘Asta trebuia sa fac!'”, povesteste tanara.

„Astazi e o zi mai putin trista datorita lui, omul pentru care nu a mai contat nimic, nici faptul ca are arsuri, ca a reusit sa iasa cu greu din incendiu si nici un alt risc la care s-a supus cand s-a intors dupa noi cei imobilizati in container. Astazi dupa 2 ani, ne-am revazut si am reusit sa il strang in brate pe cel care m-a scos cu greu de acolo. Nu asteapta nimic, nici multumiri nici recunostinta, mi-a spus simplu, ‘Asta trebuia sa fac!’.

Eram intinsa pe podeaua rece cu capul pe prag, a vazut ca ma zbateam sa ies si mi-a zis sa nu imi griji ca o sa ma scoata de acolo, i-am intins mainile si a avut un moment de ezitare, nu intelegeam de ce nu ma prinde de ele sa ma ridice, s-a aplecat mai mult si m-a prins de corp. Ma tragea cu toata puterea dar nu reusea sa ma elibereze. I-am spus ca o sa mi se rupa piciorul dar voiam sa ies de acolo cu riscul de a-l pierde. Abia cand am iesit si mi-am privit mainile mi-am dat seama de ce nu voia sa ma prinda de ele, nu mai aveam piele, imi atarna de la coate in jos de varful degetelor. Nu-mi aminteam nici un alt detaliu, nu stiam cine este si nici daca a supravietuit.

Astazi ii multumesc lui pentru lectia de viata, pentru ca i-a pasat, pentru ca traieste si am avut ocazia sa il imbratisez, pentru ca mi-a adus zambetul pe buze intr-o zi cu amintiri atat de dure, pentru ca astazi am o zi mai frumoasa datorita lui!”, a scris Ursuleanu pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

2 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

9 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

9 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

6 ore ago