news

Paula Rusu, despre „prietenii” de acum ai Cristinei Topescu: „Sa nu te caute nimeni cu insistenta doua-trei saptamani, sa nu incerce sa dea de tine vreun ‘prieten’ caruia nu i-ai raspuns…”

Jurnalista Paula Rusu, fosta prezentatoare TV, scoate in evidenta faptul ca niciunul dintre „prietenii” care acum isi manifesta durerea fata de moartea Cristinei Topescu nu au incercat sa o caute „insistent” in ultimele trei saptamani.

„Toti murim mai degraba sau mai tarziu, dar sa nu te caute nimeni cu insistenta doua-trei saptamani, sa nu incerce sa dea de tine vreun ‘prieten’ caruia nu i-ai raspuns cand te-a sunat sa-ti spuna ‘la multi ani’…

Cred ca ar trebui sa ne reamintim ce inseamna prietenia cu adevarat. Nu are nicio legatura cu retelele sociale. Niciuna”, a scris Paula Rusu pe Facebook.

Stirile Pro TV anunta ca trei caini au fost gasit morti alaturi de corpul Cristinei Topescu. Cristina Topescu era o mare iubitoare de animale, ea avand opt caini.

Conform primelor informatii, in casa in care a murit Cristina Topescu au mai fost gasiti trei caini morti. Alti cinci caini erau in viata.

Cristina Topescu locuia singura impreuna cu cei opt caini ai sai.

„Era o fata foarte sensibila, se ocupa de caini si facea asta cu foarte mult devotament. Isi dadea toti banii ca sa-i salveze, sa le cumpere medicamente, sa aiba grija de ei. Era o persoana foarte deosebita.

Am vorbit ultima data, cred, pe la jumatatea lui decembrie. Am facut o emisiune despre un roman al meu, Marele Incendiator, dar dupa aceea ne-am mai vazut si ne-am mai auzit. Eram in legatura destul de stransa. Eu am crezut, cand am vazut ca nu mai suna, ca nu mai posteaza pe Facebook, ca a plecat in strainatate intr-o vacanta si cred ca multa lume a crezut asta.

Conditiile in care a murit, singura in casa, nu stiu ce s-a intamplat ca nu a putut sa dea un telefon la 112, unui prieten, sa ma fi sunat, sau pe altcineva… sa fii singur in casa si nimeni sa nu o caute, probabil ca trebuia sa petreaca sarbatorile cu cineva, erau lucruri de vorbit… si sa cazi jos si sa te gaseasca dupa atat de multe zile… Este o tragedie”, a declarat scriiotrul Stelian Tanase pentru Digi24.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

2 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

9 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

9 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

6 ore ago