politica

Piedone, pazit de un ditamai bodyguard-ul cu ceafa groasa la procesul „Colectiv”. Doar primarii PSD au bodyguarzi, Baluta are patru langa el

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost insotit de un bodyguard masiv, miercuri, cand s-a prezentat la Curtea de Apel, unde a fost reluat procesul in dosarul „Colectiv”.

Piedone a fost asteptat in fata tribunalului de protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”. Protestatarul a reusit cu greu sa-i puna cateva intrebari, fiindca un individ masiv incerca sa se interpuna intre el si Piedone.

„Astept hotararea instantei. Astazi mi s-a nascut nepoata, sa fiti sanatos. Eu am spus ce am avut de spus, instanta va judeca si va decide”, a declarat Piedone.

Individul masiv care il proteja pe Piedone purta acelasi model de masca precum primarul, una neagra inscriptionata cu „Din inima, Sectorul 6”.

Procesul „Colectiv” s-a reluat miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, completul trebuie sa stabileasca daca primarul Cristian Popescu Piedone ramane cu acuzatia de abuz in serviciu sau daca va fi judecat in continuare pentru neglijenta in serviciu, o infractiune pentru care Codul Penal prevede pedepse mult mai mici.

In prima instanta, Piedone a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare.

Si celalalt primar PSD din Capital, Daniel Baluta de la Sectorul 4, umbla cu bodyguarzi. El este aparat de nu mai putin de patru bodyguarzi.

Citeste si: Baluta (PSD), singurul primar din Capitala cu „bodyguarzi”. Patru „interlopi” masivi il pazesc pe Baluta in public – Video

Citeste si: Scandal cu bodyguarzii lui Firea in sectia de vot: „Au venit cu gorile, de cum m-au vazut au tabarat pe mine”

Tot patru bodyguarzi avea si fostul primar PSD al Sectorul 1, Daniel Tudorache.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

51 de minute ago

Ciolacu: „Nicusor Dan n-are nicio realizare, are 25 de barcute pe Herastrau. Buzaul este un model de performanta in administratie”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicusor Dan, sustinand ca primarul…

23 de minute ago

Vremea saboteaza parada de 9 Mai de la Moscova. A nins, sunt cele mai scazute temperaturi din ultimii 25 de ani

O ninsoare neobisnuita pentru aceasta perioada a anului a avut loc miercuri la Moscova, care…

2 minute ago

„Ofiter de informarii sub acoperire”. Londra il expulzeaza pe atasatul militar al ambasadei Rusiei in Marea Britanie

Marea Britanie il va expulza pe atasatul militar al ambasadei Rusiei la Londra, va retrage…

44 de minute ago

„N-a cazut podul”. Ciolacu anunta ca PSD da startul campaniei electorale la Braila, la „podul lui Tudose”

Partidul Social Democrat va da startul campaniei electorale pe 10 mai, la podul peste Dunare…

30 de minute ago