politica

Politistul Godina, revoltat ca MAI il promoveaza pe politicianul Bode pe Facebook: „Nu va e oare rusine sa-i faceti imagine acestui somnoros?”

Politistul brasovean Marian Godina isi manifesta din nou revolta fata de faptul ca pagina de Facebook a MAI il promoveaza pe Lucian Bode. 

„Dupa o postare cu Cornel, una cu Ciprian si una cu Sorin, le folositi imaginea pentru a mai pupa putin fundul sefului. Nu va e oare rusine sa puneti poze cu oamenii aia pentru ca mai apoi sa-i faceti imagine acestui somnoros? Noroc cu dl Bode ca altfel nu aveati de unde afla ca azi e ziua SMURD”, a postat Godina pe pagina MAI.

MAI a distribuit, din nou, o postare a ministrului Lucian Bode in care este laudata activitatea SMURD.

„32 de ani de cand toti cei care imbraca haina SMURD lupta permanent pentru a readuce sansa la viata celor aflati in nevoie. 32 de ani de cand mii de medici, asistenti, pompieri, piloti si voluntari dovedesc curajul, devotamentul si responsabilitatea in lupta cu secundele.

Astazi, maine si in fiecare zi va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi! Cine salveaza o viata, salveaza o lume intreaga! La multi ani, SMURD!”, a scris Bode.

Citeste si: Bode, busit rau de politistul Godina: „E profund gresit ca Politia Romana sa-i faca imagine unui om politic si pare ceva de o slugarnicie incredibila”

Marian Godina a mai sanctionat si in urma cu o luna „slugarnicia” celor care administreaza pagina de Facebook Politia Romana intrucat acestia s-au apucat sa distribuie mesaje cu caracter propagandistic ale „politicianului” Lucian Bode, ministrul de Interne.

„Politia Romana ii face imagine domnului Bode, politician si membru de partid cu acte. Nu de alta, dar imaginea asta a politiei este facuta pe spatele politistilor operativi care muncesc si sunt dedicati acestei profesii, unii dintre ei isi pierd vietile in timpul serviciului. Opinez ca e profund gresit ca Politia Romana sa-i faca imagine unui om politic si pare ceva de o slugarnicie incredibila.

(…) Baieti, promovati politistii. Domnul Bode e om politic, nu e politist, chiar daca merge el cu sirene si girofaruri prin trafic. Il plictisesc oricum si il ia somnicul de la ele”, a scris Godina pe Facebook.

Postarea integrala a lui Godina:

„‘Luni sa nu va faceti planuri, vom fi toti la serviciu, e o misiune ampla cu efective marite’. Asta e unul  dintre mesajele cu care ma trezesc din cand in cand si care imi da tot programul peste cap. Esti recompensat apoi cu timp liber, chiar daca tu te duci la serviciu cand esti chemat, iar liber iti iei cand se poate.

La astfel de misiuni, prezenta ‘la baza’ se face pe la orele 3, 4, cel tarziu 5 dimineata.

Cand sunt ceva misiuni mai cu impact, pe grupari de interlopi, pe lemne sau pe alte infractiuni grave, de obicei se ocupa cineva si de facut niste poze pentru pagina de Facebook a Politiei Romane. Ba la plecarea in misiune e filmata coloana de dube cu girofaruri, ba sunt date ceva filmari cu spartul usilor sau sartiul gardurilor. Mi se pare normal ca astfel de actiuni sa fie mediatizate, iar in 2022, o institutie ca Politia Romana e normal sa aiba o pagina de Facebook si sa posteze astfel de lucruri.

Multi intreaba, prin comentarii, de ce nu sunt aratate si cazurile de politisti corupti sau alte boacane. E simplu, acolo e o pagina de promovare a activitatii politiei si e logic ca vor fi postate doar lucrurile bune si faine.

Doar ca, ce sa vezi, de o vreme ma tot uit cum Politia Romana, care are o pagina de Facebook cu aproape un milion de urmaritori, distribuie postarile domnului Bode, pe persoana fizica.

Sa ne intelegem, cei aproape un milion de urmaritori sunt acolo datorita activitatii politistilor din strada care a tot fost prezentata pe pagina.

Cu alte cuvinte, Politia Romana ii face imagine domnului Bode, politician si membru de partid cu acte. O sa spuna unii ca e ministru de interne. Asa e, este, deci vorbele i-ar putea fi citate pe pagina MAI, fara sa-i fie distribuite postarile de pe pagina sa personala.

Nu de alta, dar imaginea asta a politiei este facuta pe spatele politistilor operativi care muncesc si sunt dedicati acestei profesii, unii dintre ei isi pierd vietile in timpul serviciului.

Opinez ca e profund gresit ca Politia Romana sa-i faca imagine unui om politic si pare ceva de o slugarnicie incredibila. Mi-i si imaginez pe oamenii aia de se ocupa de pagina de Facebook cum stau sa vada ce a mai postat dl Bode ca sa-i dea share. Sau poate ii suna careva sa le spuna ‘baieti, a postat domn’ ministru ceva, dati si voi un share acolo’.

Baieti, promovati politistii. Domnul Bode e om politic, nu e politist, chiar daca merge el cu sirene si girofaruri prin trafic. Il plictisesc oricum si il ia somnicul de la ele.

Cu scuzele de rigoare pentru campionul mondial, dar intr-o singura poza putem vedea doua tipuri de pupat in cwr, unul pentru capital de imagine si altul din slugarnicie”.

Godina a prezentat si doua capturi de imagine de pe contul de Facebook al Politiei Romane cu distribuiri ale mesajelor lui Bode.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Dan Voiculescu se da cu Firea. Sondaj la Antena 3, Piedone este trantit pe locul 2, de la 40% a fost adus la 28%

Antena 3 a prezentat, joi seara, un sondaj ARA din care rezulta ca Gabriela Firea…

6 ore ago

42 de persoane au fost evacuate in urma prabusirii unei strazi in Slanic. Situatia este in permanenta monitorizata

Peste 40 de persoane au fost evacuate, joi, din zona in care s-a surpat o…

8 ore ago

Prea stridenta! Un tribunal german dispune inlaturarea unei statui colorate dintr-un cimitir

De trei ani, o disputa intre comunitate si parintii unui tanar decedat din orasul german…

8 ore ago

„Rezultat final bun”: 130 de balene au fost salvate dupa ce au esuat pe o plaja din Australia de Vest. Cel putin 28 au murit

O operatiune dramatica de salvare a vietii a peste 100 de balene-pilot esuate pe o…

8 ore ago

Carti care contin arsenic, izolate la Biblioteca Nationala a Frantei

Patru carti au fost izolate in Biblioteca Nationala a Frantei din cauza ingrijorarii ca ar…

8 ore ago