Categories: politica

Ponta l-a enervat ingrozitor pe Dragnea azi-noapte, dupa alegeri: „Furia lui Liviu Dragnea ii iesea prin toti porii. Ponta a TRADAT”

Victor Ponta a incercat, dupa alegeri, sa isi asume meritele victoriei uriase a PSD in fata jurnalistilor. Un ziarist prezent la sediul PSD a sesizat modul in care a reactionat Liviu Dragnea la fanfaronada lui Ponta.

Dupa ce s-a umflat in pene la Romania TV cu victoria PSD, Victor Ponta s-a dus la sediul partidului. Acolo, pe scarile PSD, Ponta a continuat sa isi aroge toate meritele privind scorul obtinut de PSD. Jurnalistul Lucian Avramescu de la AM Press a surprins reactia furioasa a lui Liviu Dragnea.

„Pe fondul rezultatului previzibil de aseara, previzbil pentru toata lumea, dar naucitor pentru conducerea abulica a liberalilor, s-a inregistrat o scena pe care unii o trateaza drept comica, iar altii de un grotesc nelimitat. Pe treptele PSD a aparut la orele 23,00, radios, Victor Ponta care, inconjurat de microfoanele ziaristilor si filmat de toate televiziunile, a inceput sa deruleze contributia sa uriasa la castigarea alegerilor, cum el a muncit pentru partid, cum… Dragnea, care a jucat fara cusur rolul salvatorului tarii in toata campania electorala, pe care a preluat-o singur, fara purtatori de cuvant, fara intermediari, din acest motiv lipsind balbele, se afla in sediu si a vazut in ecrane ce spunea pe trepte Ponta. A facut criza de nervi.

Rar mi-a fost dat sa vad un chip mai scrisnit la iesirea furioasa in mijlocul grupului ziaristico-politic de pe treptele sediului PSD. Parea ca a iesit sa ia aer. N-a spus nimic. Parul, nu foarte bogat, parea valvoi. A privit peste Ponta, ca si cind acesta nu exista si a ramas pe loc, ca o statuie. E clipa in care Ponta spune, cu voce din ce in ce mai pierita, de trei ori intr-o fraza, Liviu, eu care am condus trei guverne, unul cu Liviu, dar Liviu, uite-l aici, va poate spune…Nu vreau sa-l acopar pe Liviu…Si, mergand de-a -ndaratelea, a disparut in noapte.

Furia lui Liviu Dragnea ii iesea prin toti porii. A raspuns putin si nervos ziaristilor. E limpede, cineva incercase sa-i strice seara victoriei. Pai Ponta a tradat, imi spune un pesedist de frunte pe care l-am sunat sa-i cer lamuriri. Adu-ti aminte ca a infiintat un partid care a avut ca obiectiv ca Ponta sa fie premier, le-a dat acestora tot sprijinul, poza lui e pe afisele lor. Cum sa-l iubeasca Dragnea, mai ales ca intre ei n-a fost vorba niciodata de simpatie ? – imi spune el. Aparitia lui ca militant PSD, in seara victoriei, e mincinoasa si e normal ca asta sa-l infurie pe Dragnea.

Dragnea a avut abilitatea sa nu lase sa se vada nimic din conflictele interne din PSD si, nu numai din acest motiv, a castigat alegerile la un mod zdrobitor. Ponta isi arata din nou, fara a-i surprinde pe cei care-l cunosc, caracterul”, a scris Lucian Avramescu pe AM Press.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

8 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

8 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

12 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

8 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

8 ore ago