Categories: news

Ponta se distreaza copios pe seama lui Tudose si Dragnea, dupa discursurile de azi-noapte: „E de cascadorii rasului”

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, ironizeaza discursul lui Liviu Dragnea in urma sedintei CEX de azi-noapte. „Majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect – nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada”, spune Ponta.

„Dupa ce ca avem circ in loc de guvernare – avem circ pe reprize :

Repriza 1 – Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului” / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an – ce iresponsabilitate!!!).

Repriza 2 – daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importanta – o sa vedem maine

Concluzie 1 – inca o data s-a vazut ca cine se bazeaza la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are pana la urma soarta cruda a lui Vali Preda si a multor altora – “Daddy” se salveaza intotdeauna doar pe el ( in special imi pare rau pt Sevil dar cred ca trebuia sa se astepte la asta) / iar idealistii si naivii gen Liviu Plesoianu au avut inca o dovada ca asa zisa lupta a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriasa pacaleala!

Concluzie 2 – membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucand in scenariile scrise de Dragnea si au cazut in ridicol la final / sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului – dupa acel vot sa isi dea totusi demisiile e de cascadorii plansului / majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect – nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada !

Concluzia finala : si eu si multi romani am votat PSD in Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodata in politica noastra nu a fost asa o prapastie intre ce au promis niste oameni si ce au facut ; poate doar la Basescu ( inventatorul si modelul lui Dragnea) ! Mare pacat!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca PSD a trecut printr-o cumpana foarte mare si si-a asumat faptul ca au fost greseli si influente din afara partidului.

„Le-am spus, de asemenea, colegilor mei ca toti am gresit in ultima perioada, absolut toti. Toti ne-am lasat influentati, fiecare la nivelul lui, de oameni de ‘bine’, de oameni din afara partidului care, brusc, au devenit foarte grijulii cu PSD-ul, si oameni din presa, pe care nu ii acuz, si oameni din alte institutii publice, dintr-odata au devenit foarte grijulii cu PSD si dau sfaturi si presedintelui partidului, si prim-ministrului si altor colegi, cum e bine si cum nu e bine si, eventual, sa fie si o incarcatura negativa, doar-doar se produce o ruptura. PSD astazi a trecut printr-o cumpana foarte mare, printr-o cumpana foarte mare si o destabilizare serioasa a PSD, care astazi e cel mai mare partid din Romania, poate sa produca instabilitate si in tara”, a sustinut Dragnea, la finalul sedintei CExN.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

O romanca din Spania, virala pe TikTok dupa ce a dezvaluit ca traieste doar cu mancare aruncata de altii la gunoi – VIDEO

O romanca stabilita in Spania a devenit virala pe internet dupa ce a dezvaluit ca…

15 minute ago

Vietuitoarele marine din largul coastelor braziliene, tot mai afectate din cauza cocainei deversate accidental in ocean

Pe langa poluantii deja cunoscuti, Golful Santos - un oras din statul Sao Paulo (Brazilia)…

30 de minute ago

Presedintele Argentinei, Javier Milei, afirma ca nu vrea sa inchida universitatile publice, asa cum il acuza opozitia

Presedintele argentinian, Javier Milei, a dat asigurari duminica ca nu are intentia de a inchide…

45 de minute ago

Zeci de mii de demonstranti au iesit in strada la Tbilisi, cerand retragerea proiectului de lege privind „influenta straina”, de inspiratie ruseasca – VIDEO

Aproximativ 20.000 de persoane au participat duminica la un "mars pentru Europa" in capitala Georgiei,…

60 de minute ago

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

10 ore ago