politica

Premierul Ciuca: „Investitiile straine directe au ajuns la un nivel record pentru primele zece luni ale acestui an”

Premierul Nicolae Ciuca afirma ca investitiile straine directe au ajuns la un nivel record pentru primele zece luni ale acestui an, indicand ca, potrivit estimarii Bancii Nationale a Romaniei, 2022 va fi anul cu cele mai importante investitii straine.

„Investitiile straine directe au ajuns la un nivel record pentru primele zece luni ale acestui an. Potrivit estimarii BNR, 2022 va fi anul cu cele mai importante investitii straine. Acest indicator ne arata ca marii investitori vad, foarte clar, perspectivele de crestere pe termen lung ale economiei romanesti si includ Romania in calculele care implica plasarea de capital”, a scris Ciuca, miercuri, pe Facebook.

El subliniaza ca Romania este o tara cu o economie stabila si performanta, iar acest lucru este confirmat de increderea pe care o au investitorii in capacitatea de dezvoltare a tarii.

„Intrarea masiva in tara a investitiilor se observa in rata de crestere a economiei nationale, multiplele oportunitati de afaceri care apar pe piata interna, dar si crearea de noi locuri de munca in perioada urmatoare, atat de necesare cresterii nivelului de trai al tuturor”, a mai scris premierul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Avertisment socant al unui consilier al liderului suprem iranian Khamenei: „Iranul va construi bomba atomica daca se va simti amenintat”

Iranul va trebui sa isi "schimbe" doctrina nucleara daca existenta sa este amenintata de Israel,…

13 minute ago

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a „fracturat” limba romana in direct, la radio: „Avem varianta de feminin, acum in dictionarul ortopedic al limbii romane” – VIDEO

Ministrul Justitiei Alina Gorghiu a facut, miercuri, o gafa intr-o emisiune radio transmisa in direct,…

43 de minute ago

O noua „reusita” a guvernului Ciolacu: salile de pacanele, inchise la sate, se redeschid in orase

Salile de pacanele din localitatile mici au inceput sa se inchida rand pe rand, conformandu-se…

58 de minute ago

Imagini nerecomandate cardiacilor: turisti chinezi, blocati timp de o ora pe marginea unei stanci abrupte, din cauza supraaglomeratiei – VIDEO

Muntele Everest nu este singurul varf din lume care se confrunta cu supraaglomerarea. La inceputul…

O oră ago

Un fals guru indian, acuzat ca ar fi inselat mii de oameni cu „leacuri” capabile sa vindece cancerul si COVID

Autoritatile indiene l-au acuzat pe un fals guru, pe nume Baba Ramdev, de conduita penala…

O oră ago