politica

”Presedintele Romaniei este un presedinte implicat”. Finantele tarii, discutate la Cotroceni de Orban si Iohannis

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, la intalnirea pe care cei doi si ministrul de Finante, Florin Citu, au avut-o la Palatul Cotroceni despre finantele publice si despre sustinerea in Parlamentul European a Adinei Valean, candidat pentru un mandat de comisar european.

”Presedintele Romaniei este un presedinte implicat, care este interesat de toate problemele publice si evident ca am discutat de chestiuni de interes public, adica situatia finantelor publice si, de asemenea, de procedura de audiere si de sustinerea in PE a candidatului de comisar european”, a declarat Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante Florin Citu au fost chemati, joi, de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Intrevederea a avut loc dupa ce seful Executivului a declarat ca nu mai sunt bani suficienti pentru a incheia anul.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca se va face o evaluare a necesitatilor, la rectificare, intrucat banii nu sunt suficienti pentru a incheia anul in domeniul sanitar.

„Evident rezultatul la rectificare va fi o evaluare a necesitatilor care vor fi identificate de domnul ministru impreuna cu echipa. Inca nu va putem spune care este cifra (la rectificare – n.r.). Cert este ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru programe de sanatate, nici in ceea ce priveste bugetul Casei”, a spus Ludovic Orban.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

2 ore ago

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

3 ore ago

„Zoo-diplomatie”. Moscova ii trimite pitoni si papagali lui Kim Jong Un

Rusia urmeaza sa trimita Coreei de Nord vulturi, pitoni, papagali si lilieci, intr-o potentiala forma…

2 ore ago

Ciolacu: „Nicusor Dan n-are nicio realizare, are 25 de barcute pe Herastrau. Buzaul este un model de performanta in administratie”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicusor Dan, sustinand ca primarul…

3 ore ago

Vremea saboteaza parada de 9 Mai de la Moscova. A nins, sunt cele mai scazute temperaturi din ultimii 25 de ani

O ninsoare neobisnuita pentru aceasta perioada a anului a avut loc miercuri la Moscova, care…

3 ore ago