sport

Procurorii DNA au ajuns la Federatia Romana de Fotbal unde cauta dovezi privind comisioane ilegale acordate in perioada 2006-2010

Procurorii DNA au fost la sediul FRF, in cadrul unei anchete in derulare legata de anumite comisioane din perioada 2006-2010, au declarat pentru News.ro surse din cadrul federatiei.

Sursele citate nu au precizat daca procurorii au venit in urma sezizarii presedintelui FRF sau s-au autosesizat. Burleanu a facut dezvaluiri in ultimele saptamani privind decizii luate de Ionut Lupescu in perioada in care acesta era oficial al FRF.

Vineri, Burleanu, a publicat, pe site-ul sau, informatii despre ilegalitati care ar fi fost comise de contracandidatul sau la alegerile din 18 aprilie, Ionut Lupescu. Sub titlul „Povestea unui comision marca Lupescu”, Burleanu a scris ca fostul international a incheiat un contract, in 2009, cand era director in cadrul FRF, prin care a platit un comision unui apropiat.

Lupescu a semnat, in 2009, un contract intre FRF si Astra Bettings, care trebuia sa se intinda pana in 2011 si sa aiba o valoare de aproximtiv 400.000 de euro. Federatia a incasat numai 53.000 de euro pentru ca, la 31 iulie 2009, la cateva luni dupa semnarea contractului, Astra Bettings a pierdut licenta de organizare a jocurilor de noroc ca urmare a datoriilor cumulate catre Directia Generala de Administrare Fiscala si, ulterior, a intrat in faliment. FRF a platit un comision de 15 la suta din suma incasata din acest contract lui Daniel Smeada, PR manager din partea Astra Bettings, pentru intermedierea semarii intelegerii Burleanu afirma ca Daniel Smeada era partener de afaceri cu Anna-Claudia Lupescu, fiind din 2007 asociatul surorii directorului General FRF in firma TOP LINE MEDIA SRL, avand ca obiect de activitate publicitatea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Share
Published by
Marian Pavel

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

3 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

3 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

4 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

3 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

12 ore ago