politica

Protestatarul Marian Ceausescu l-a prins si pe Orban: „Ferecati cu acest lant sediul PNL sa nu mai vina pesedistii”

Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu al unei tentative a PNL de a determina aceasta hotarare, a declarat luni presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

„Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu este rezultatul unei tentative a PNL-ului de a determina aceasta decizie. E o decizie personala, de altfel, mai mult de 100 dintre parlamentarii PSD nu se vor mai regasi pe liste si ei stiu lucrul asta si, normal, ca fiecare actioneaza in functie de aceasta relatie pe care o are cu PSD sau cu alte partide si isi va stabili pozitia in functie de ceea ce crede ca este mai bine”, a spus Ludovic Orban, la sediul PNL.

In timpul conferintei, Orban a fost intrerupt de protestatarul Marian Morasanu „Ceausescu”. Acesta i-a oferit un lant si un lacat cu care liderul PNL sa blocheze usile partidului pentru a nu mai permite intrarea unor fosti social-democrati.

Presedintele PNL a refuzat lantul si lacatul si a replicat: „Mie nu-mi plac lanturile, mie imi plac cheile. Iubesc libertatea. (…) Sunt inchise (usile PNL – n.r.)”.

Ceausescu: Rares Bogdan a spus ca veti lega cu lanturi partidul in fata oricarui pesedist care vrea sa intre in PNL. Inteleg ca lantul respectiv s-a rupt, va ofer acest lant, poate e mai bun!
Orban: Nu il iau!
Ceausescu: Va rog sa il luati!
Orban: Nu il iau!
Ceausescu: Luati-l!
Orban: Nu il iau, mie imi place libertatea!

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

11 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

11 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

14 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

11 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

11 ore ago