Categories: politica

PSD a recuperat-o pe sexy-consiliera lui Gabriel Oprea si a facut-o DIRECTOARE in Primarie

Alexandra Dobre, fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, pe cand acesta era vicepremier, a primit o functie grasa intr-una din primariile conduse de PSD.

Alexandra Dobre, in varsta de numai 24 de ani, a devenit directoare a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Balcescu” (CCEUNB) din cadrul Primariei SEctorului 4, condusa de pesedistul Daniel Baluta. Potrivit CV-ului, Dobre este licentiata in drept si stiinte politice.

In campania electorala, Dobre s-a afirmat ca o sustinatoare ferventa a Gabrielei Firea, pe care a insotit-o in numeroase actiuni de campanie.

Alexandra Dobre a devenit cunoscuta dupa ce i-a atacat dur dur pe jurnalistii care il acuzau pe Gabriel Oprea de moartea politistului Bogdan Gigina. „Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentati putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de politie si armata si cat de multe a facut pentru fiecare dintre acestia si familiile lor. Lucrurile bune se vad cu ochiul liber si va spun sincer ca astfel de oameni care sa se lupte pentru interesele angajatilor ar trebui sa existe in toate institutiile publice. (…) Ne place sa speculam pentru ca nu avem cu ce sa ne umplem timpul si nu stim sa apreciem lucrurile bune pe care le fac putinii oameni de caracter din Romania. Sa fim seriosi. E penibil sa dam vina pe un om pentru un accident regretabil”, scria Dobre pe Facebook, postare care ulterior a fost stearsa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

2 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

2 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

3 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

O oră ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

11 ore ago