politica

PSD, campanie de pomeni cu punga in Bucuresti. Politia Locala ii protejeaza pe pesedisti

PNL Bucuresti a anuntat, miercuri, ca primarul Sectorului Daniel Florea „continua seria de ilegalitati” si pune reprezentantii PSD sa ofere oamenilor vouchere sociale de 100 de lei, de la Primarie, sa imparta pungi la portile caselor si tricouri cu sigla partidului. Totul sub atenta supraveghere a Politiei Locale de sector, adauga liberalii care transmis si imagini cu aceste actiuni.

„Aceste vouchere valorice se dau prin Centrul Multifunctional Sf Andrei si nu au fost aprobate de Consiliul Local. Sunt dovezi clare ale faptului ca Daniel Florea incalca legislatia electorala si se comporta in Sectorul 5 ca pe propria mosie. Nu e prima data cand acest personaj apeleaza la «pomeni electorale» pentru propria sa imagine si in beneficiul sau electoral. De la smartwatch-uri care nu au functionat niciodata, pana la pachete cu dulciuri si rechizite inscriptionate cu initialele sale, Florea a transformat intregul Sector 5 intr-un imens tablou narcisist, punandu-si numele pana si pe pubele, pe hainele celor de la salubritate, sau pe masinile de gunoi”, a transmis filiala PNL Bucuresti intr-un comunicat de presa citat de news.ro.

Sursa citata mai spune ca „vanitatea primarului Florea a atins cote nemaiintalnite”.

„Se joaca cu nervii locuitorilor, care au ajuns sa fie exasperati de mizeria si debandada din acest sector. PNL Bucuresti il someaza pe actualul primar al Sectorului 5 sa inceteze sa cumpere cumpere voturi si sa iasa in fata electoratului, daca are curaj”, mai arata sursa mentionata.

Pe 29 iulie a inceput perioada electorala aferenta alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din data de 27 septembrie, potrivit AEP. Campania electorala incepe la data de 28 August si se incheie pe 26 septembrie, ora 07.00.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

8 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

8 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

9 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

8 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

17 ore ago