news

PSD, prin vocea unui lider reprezentativ, cere un tratament diferit pentru Ilie Nastase: „E bun national, brand de tara, nume, mandrie patriotica”

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, cere un comportament diferit atunci cand vine vorba despre Ilie Nastase, care s-a ales vineri cu doua dosare penale in sase ore. Prima data, fostul jucator de tenis a fost surprins conducand masina cu o alcoolemie de 0,55 mg/l in aerul expirat, apoi a fost oprit cand a condus un scuter si a depasit linia continua, desi permisul ii fusese suspendat la abaterea de mai devreme.

„Ilie Nastase e Ilie Nastase! E bun national, brand de tara, nume, mandrie patriotica, idol al multor generatii. Nu-l abuzezi, nu-l umilesti, nu-i pui catuse, nu-l trantesti pe caldaram. Respect pentru Ilie!”, a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook.

El a pus la finalul comentariului sau si o inimioara, precizeaza Digi24.

Penru comportamentul sau, Ilie Nastase a primit doua amenzi, in valoare cumulata de 2.305 lei, s-a ales cu doua dosare penale si suspendarea permisului de conducere.

Fostul sportiv sustine ca politistii l-au bruscat si l-au ranit, atunci cand l-au retinut si l-au incatusat si a anuntat ca isi va scoate un certificat medico-legal, apoi va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, unde va cere daune de ordinul milioanelor de euro.

Pe de alta parte, Politia Rutiera a precizat ieri ca exista inregistrari la dosar in care se arata ca politistii au intervenit conform procedurile legale si „fara a tine cont de calitatea persoanei”. Anchetatorii au spus si ca el a oprit initial la semnalul politistului si „in urma unor discutii sumare cu agentul de politie s-a pus in miscare, fara a avea acceptul acestuia”.

„Conducatorului auto i s-a cerut sa se legitimeze si, intrucat emana vapori de alcool, i s-a cerut sa se supuna testarii cu aparatul etilotest. Persoana in cauza a refuzat acest lucru, a devenit agresiv, motiv pentru care a fost necesara incatusarea acestuia”, a declarat comisar sef de politie Victor Galceava.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

9 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

15 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

15 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

13 ore ago