news

„PSD-ul pica”. Dupa o noapte fierbinte, Rares Bogdan anunta succesul motiunii de cenzura

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan anunta, cu o ora inainte de inceperea dezbaterilor la motiunea de ceznura, ca Guvernul Dancila va fi demis.

„Nu va fie frica, PSD-ul pica. Timpul nesimtitilor a expirat. Ori PSD, ori Romania. Romania normala!

(Mai jos sunt cele doua poze simbol al unei guvernari catastrofale, momentul maxim al demonstratiei maraton impotriva OUG13 din februarie 2017 si momentul infiorator al 10 august 2018. Aceste doua momente si promovarea nesimtitilor, agramatilor, tupeistilor, repetentilor si a damelor de moravuri usoare in functii publice au marcat cei 3 ani de guvernare a stangii retrograde , populiste si anti-occidentale in Romania. In aceasta perioada guvernantii si majoritatea parlamentara toxica s-au preocupat de drepturile infractorilor mai mult decat de drepturile si viata oamenilor cinstiti. Strazile Romaniei au fost invadate de zeci de mii de infractori eliberati din puscarii inainte de termen. Daroria publica a Romaniei a crescut la un nivel fara precedent. Perioada anilor 2017 – 2019 poate fi considerata cea mai nenorocita perioada din primii 30 de ani scursi de la momentul 1989, caderea lui Ceausescu.) – cam asa se va consemna intr-o carte de istorie peste 50 de ani”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Digi24 anunta ca PSD a reusit sa convinga 12 parlamentari dintre cei care au semnat motiunea de cenzura sa nu o si voteze astazi. Opozitia, pe de alta parte, a castigat de partea sa alti noua parlamentari. Ieri, numarul semnatarilor care trecusera de partea PSD era de noua.

Sunt 237 de semnaturi pe motiunea de cenzura, fiind nevoie de 233 de voturi pentru ca motiunea sa treaca. PSD a reusit sa cumpere 12 dintre semnatari, insa Opozitia are o rezerva de alte noua voturi. Prin urmare, de partea motiunii dunt 234 de parlamentari, un vot extrem de strans.

Digi24 mai anunta si ca PSD a incercat sa convinga UDMR ca 2-3 parlamentari sa nu voteze motiunea, astfel incat aceasta sa pice la un vot limita.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Turcia anunta ca il sprijina pe Rutte pentru sefia NATO. Conditia pusa de Erdogan

Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de…

16 minute ago

Strategia lui Nicusor Dan: „Principalul contracandidat este Piedone”. Ignorati, PSD-istii il ataca cu Rusia

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca in acest moment, principalul contracandidat al sau…

32 de minute ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

2 ore ago

Japonia s-a apucat sa faca curatanie si in spatiu, pe orbita Pamantului. Incepe eliminarea primului mare gunoi spatial, o racheta H-2A in deriva

Misiunea ADRAS-J (Active Debris Removal by Astroscale-Japan) a companiei Astroscale a reusit sa se apropie…

39 de minute ago

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

5 ore ago