politica

Rares Bogdan, anunt in forta. PNL merge pana la capat cu alegerile in doua tururi: „Este o borna fara de care nu mergem mai departe”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat luni seara ca, in niciun caz, liberalii nu vor renunta la alegerile in doua tururi, acestea fiind „o borna fara de care nu mergem mai departe”.

„Noi ne dorim, in primul si in primul rand doua tururi de scrutin. Eu si altii ne dorim si anticipate. Alegeri in doua tururi reprezinta cererea electoratului de dreapta, si nu numai, 84% dintre romani isi doresc alegeri in doua tururi.

Este obligatia noastra de a milita pentru acest lucru. Este o obligatie in fata alegatorilor. Doua tururi este o borna fara de care nu mergem mai departe”, a declarat Rares Bogdan la Digi24.

„Am avut o hotarare luata in unanimitate in Biroul Politic National ca PNL sustine alegerea in doua tururi ca fiind prioritatea numarul 1 a noastra. De asemenea, niciun senator sau deputat nu va vota pentru caderea Guvernului Orban”, a adaugat Bogdan.

Intrebat cum vor fi declansate anticipatele, daca motiunea de cenzura nu o sa treaca, Rares Bogdan a spus ca „planul este bine stabilit”.

„Pasii sunt foarte clari, nu este de dorit demisia premierului. Vom folosi toate prerogativele constitutionale pentru a avea si anticipate”, a aratat Rares Bogdan.

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Polonia face o predictie sumbra pentru Rusia daca o va ataca inca o data: „Rusia a atacat Polonia de multe ori in cei 500 de ani de istorie a noastra”

Polonia a emis o predictie sumbra pentru Rusia in cazul in care presedintele Vladimir Putin…

11 minute ago

Turcia anunta ca il sprijina pe Rutte pentru sefia NATO. Conditia pusa de Erdogan

Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de…

53 de minute ago

Strategia lui Nicusor Dan: „Principalul contracandidat este Piedone”. Ignorati, PSD-istii il ataca cu Rusia

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca in acest moment, principalul contracandidat al sau…

O oră ago

Spania: Premierul socialist Pedro Sanchez, care amenintase cu demisia, anunta ca ramane in fruntea guvernului. Sotia sa este suspectata de coruptie

Pedro Sanchez, care a anuntat miercurea trecuta ca este gata sa demisioneze dupa anuntul privind…

2 ore ago

Japonia s-a apucat sa faca curatanie si in spatiu, pe orbita Pamantului. Incepe eliminarea primului mare gunoi spatial, o racheta H-2A in deriva

Misiunea ADRAS-J (Active Debris Removal by Astroscale-Japan) a companiei Astroscale a reusit sa se apropie…

O oră ago