Categories: politica

Se anunta razboi total. Lider PSD: „Iohannis are la dispozitie 3 variante de premier: Liviu Dragnea, Dragnea si Dragnea Liviu”

PSD nu are de gand sa renunte in niciun fel la intentia de a-l instala oe Liviu Dragnea in functia de premier. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a tinut sa sublinieze acest lucru intr-un mod original.

„Iohannis are la dispozitie trei variante de premier: Liviu Dragnea, Dragnea si Dragnea Liviu. El este garantia ca programul nostru de guvernare va fi dus la indeplinire”, a declarat Codrin Stefanescu la Romania TV.

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa afirme, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu renunta la criteriile de integritate in ce priveste desemnarea viitorului premier. El a dat asigurari in acest sens si ambasadorilor tarilor europene in Romania. Miercuri, ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat ca il sprijina „total” pe presedinte pe aceasta tema. „Il sustin intru totul in munca grea pe care o are inainte. Cred ca a creat conditiile potrivite pentru a face o alegere grozava pentru Romania”, a spus ambasadorul SUA.

PSD a refuzat, miercuri, sa participe la consultarile de la Cotroceni privind desemnarea viitorului premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

14 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

14 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

14 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

14 ore ago