Categories: news

Sebastian Ghita a facut CIRC in fata DNA: „Am venit sa-i returnez doamnei Kovesi cadoul. Era un simbol al prieteniei”

Sebastian Ghita, audiat in dosarul Tony Blair, a venit marti, la sediul DNA Ploiesti, cu doua bufnite pe care i le-ar fi facut cadou Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei.

Sebastian Ghita spune ca bufnitele lipite pe care le-a adus la sediul DNA si pe care vrea sa le predea procurorilor, erau un simbol al prieteniei cu Laura Codruta Kovesi.

„Pentru ca doamna Kovesi tot spune ca nu a existat o relatie intre noi, venind ieri la Ploiesti mi-am adus aminte ca la una dintre vizite mi-a facut cadou doua bufnite. Si m-am gandit sa le dau inapoi pentru ca am vazut eu la Vanghelie si la Geoana ca dupa ce au dat ceasurile inapoi nu au mai avut nicio problema”, a spus Sebastian Ghita la sediul DNA.

Ionut Iordachescu si Sorin Chirila, apropiatii lui Sebastian Ghita prin care deputatul si-ar exercita influenta in mai multe firme, au ajuns tot in aceasta dimineata la sediul din Ploiesti al Directiei Anticoruptie.

Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pe 60 de zile, pe 6 septembrie, de procurorii DNA Ploiesti, fiind acuzat de complicitate la spalare de bani, anchetatorii sustinand ca omul de afaceri i-a dat fostului premier Victor Ponta 220.000 de euro pentru a-si asigura un loc eligibil la alegerile din 2012.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

8 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

8 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

11 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

8 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

8 ore ago