news

„Sedinta cu scantei la CSM”, anunta procurorul general. Ministrul Justitiei va boicota din nou validarea lui Florea, sustine Antena 3

Procurorul general Bogdan Licu a anuntat, luni dimineata, ca va avea loc „o sedinta cu scantei azi la CSM”. Plenul CSM are, luni, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ).

UPDATE: Adina Florea a ajuns la sedinta CSM

Intrebat de ce va fi o „sedinta cu scantei”, procurorul general a raspuns jurnalistilor: „Stiti foarte bine de ce”. Antena 3 sustina ca ministrul Justitiei, Ana Birchall, va boicota si astazi validarea Adinei Florea.

„Validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, organizat in perioada 15 mai – 18 iunie 2019 si numirea candidatului admis in functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie”, este al 14-lea punct de pe ordinea de zi a sedintei de luni a plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Sedinta este programata sa inceapa la ora 9.30.

Initial, acest punct trebuia sa fie discutat, joi, saptamana trecuta, insa sedinta de plen nu a mai avut loc, deoarece nu a fost intrunit cvorumul.

Ulterior, Ana Birchall, ministrul Justitiei, a transmis public ca a anuntat conducerea CSM ca nu a putut participa la plen deoarece tot atunci aveau loc activitati la Guvern.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Raportul oficial, cum a aparut craterul din mijlocul Slanicului: „Efectul actiunii apei care circula prin subsol pe dedesubtul stratului de asfalt”

Autoritatile au dat publicitatii, luni un raport preliminar in cazul surparii unei zone din centrul…

3 minute ago

Rusia: Criza de forta de munca in industria de petrol si gaze, armata ofera salarii mai mari si mai multe avantaje

Industria ruseasca de petrol si gaze a fost cruciala pentru finantarea invaziei din Ucraina, oferind…

49 de minute ago

Ungaria nu va permite ca barbatii refugiati ucraineni sa fie „trimisi la moarte”, a declarat vicepremierul Zholt Shemien

Vicepremierul Ungariei, Zholt Shemien, a declarat ca Budapesta nu va preda Kievului refugiati ucraineni de…

32 de minute ago

Atac murdar al lui Piedone pe teme religioase: „Nicusor, stim ca nu esti dus la biserica, te opui familiei traditionale”

Cristian Popescu Piedone a lansat un atac murdar, in a doua zi de Paste, la…

5 ore ago

Asia Times: Franta si-a trimis oficial primii militari in Ucraina, ei sunt membri ai Legiunii Straine. Cum va reactiona NATO?

Franta a trimis primele sale trupe in mod oficial in Ucraina. Acestea au fost desfasurate…

5 ore ago