news

Si ea candideaza la alegerile europarlamentare. Se afla pe lista partidului lui Vanghelie

Pe lista pentru alegerile europarlamentare care a fost depusa de Partidul Social Democrat Independent figureaza si o prezenta exotica. Pe pozitia 29 se afla Dalia Ciubuca (33 de ani), ale carei fotografii au devenit virale pe retelele de socializare.

Conform unui mesaj transmis redactiei de familiei Daliei Ciubuca, aceasta „este organizator de evenimente, administreaza doua firme, are contracte cu firme deosebit de importante”.

Partidul Social-Democrat Independent, partid creat de fostul primar Marian Vanghelie si inregistrat in noiembrie 2018, a strans peste 200.000 de semnaturi pentru depunerea listei de candidati la alegerile europarlamentare.

„Se numeste Partidul Social Democrat Independent (PSDI) si cred ca romanii vor intelege si vom izbandi sa ne debarasam de aceste gunoaie care au distrus aceasta tara. (…) O sa fie un partid de stanga, un partid – daca vreti – in care muncitorii sa se regaseasca, si cand spunem muncitori ne referim de la ceferisti, de la cei care lucreaza pe vagoane, pana la vanzatorii de la Metro, de la Carrefour, ca nu mai exista nimenea astazi care sa poata sa le ia apararea. Va fi un partid de stanga, la stanga PSD-ului, stanga nationalista, in sensul cel mai coerent al lucrurilor, in sens pozitiv”, anunta Vanghelie inainte sa-l lanseze.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ciolacu nu mai taie in carne vine: „E evident ca noi am pierdut razboiul cu retailerii”

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat joi invins in "razboiul cu retailerii". El a avut mai…

37 de minute ago

Premiera mondiala: lucratoarele sexuale din Belgia vor avea dreptul la asigurari de sanatate, pensii, concedii si chiar ajutor de somaj

Belgia a devenit prima tara din lume care a aprobat o lege a muncii privind…

53 de minute ago

Germania: Angajatii au lucrat in jur de 1,3 miliarde de ore suplimentare in 2023, majoritatea fiind neplatite

In Germania, numarul orelor suplimentare prestate de angajati ramane astronomic de mare. Anul trecut, se…

8 minute ago