Categories: sport

Simona Halep, ZDROBITA la Roland Garros

Romanca Simona Halep, numarul trei mondial si finalista anul trecut, a fost invinsa fara drept de apel de croata Mirjana Lucic-Baroni, cu 7-5, 6-1, miercuri, in runda a doua a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului.

Halep, a treia favorita, a fost dominata de o jucatoare cu zece ani mai in varsta decat ea (33 ani), care a lovit puternic si precis, a jucat agresiv, in timp ce Simona nu a reusit decat in rare momente sa se ridice la nivelul adversarei sale. Constanteanca a fost lenta, a lovit destul de moale si a fost pur si simplu depasita din punct de vedere fizic.

Simona Halep a mai fost invinsa de Lucic-Baroni (70 WTA) si anul trecut, in turul al treilea la US Open, 7-6 (6), 6-2.

In primul set, Halep a fost condusa cu 1-0, 3-1, dar apoi a revenit si a egalat, 3-3, croata s-a desprins din nou, la 5-3, Simona a mai avut o revenire, 5-5, insa Lucic-Baroni si-a adjudecat setul cu 7-5.

In setul secund, jucatoarea croata a reusit multe lovituri castigatoare care au descumpanit-o pe Simona Halep, astfel ca scorul a ajuns repede la un incredibil 5-0. Halep a luat un ghem de onoare, dar Lucic-Baroni s-a impus cu 6-1 si a produs prima mare surpriza a editiei din acest an a Openului Frantei.

Statistica meciului este elocventa pentru rezultat: croata a reusit 29 de lovituri direct castigatoare (winners), fata de 5 ale Simonei, numarul erorilor nefortate fiind de 27 pentru Lucic-Baroni si de 15 pentru Halep.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago