politica

Sosoaca anunta ca vine apocalipsa: „V-ati pus cu mine, o sa va ia dracu pe toti! O sa va iau pe rand pe fiecare”

Senatoarea independenta Diana Sosoaca a avut, miercuri, in plenul Senatului, un nou derapaj de limbaj, ea jignind-o pe liberala Nicoleta Pauliuc si amenintandu-i pe parlamentari. Aceasta s-a referit la protestul de marti, aratand ca parlamentarii s-au ascuns in Parlament ”ca niste sobolani”. ”V-ati pus cu mine, o sa va ia dracu pe toti! O sa va iau pe rand pe fiecare, pana veti ceda in fata poporului roman”, a afirmat Sosoaca.

”Dati-va demisia! Vai, ce penibila esti! Penibilooo! Penibilooo ce esti! Vezi-ti de treaba ta, siguranta nationala! Pune-ti botnita aia pe ochi, sa nu te mai vezi. Esti plina de rautate! Toti se plang de rautatea ta! Cum iti bati joc de ei si ii injuri la Comisie. Asta mai stii? De ce nu spui cum ii injuri pe oameni la Comisie? Se plang toti de tine cum ii injuri si ii insulti pe oameni! Rusine sa iti fie, ca nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Sosoaca, din sala, in timp ce facea live pe pagina de Facebook, la interventia de la tribuna a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc, relateaza news.ro.

Ulterior, senatoarea a cerut cuvantul de la tribuna, lansandu-se din nou in atacuri la toti parlamentarii, de la PSD, PNL si USR.

”Sunteti niste nerusinati. Si voi si ceilalti care ati stat ascunsi in Parlament, exact ca niste sobolani. PSD, PNL sunteti aceeasi mizerie, sunteti FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceti, v-ati batut joc! Aveti respect pentru poporul din tara. Nu sunt huligani, nu sunt niste nemernici, sunt poporul roman!”, a spus Sosoaca, referitor la protestul de marti de la Parlament.

”O groaza de analfabeti functionali in Parlamentul Romaniei”, a spus senatoarea.

Sosoaca a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revolutiei romane, dar doar parlamentarii AUR s-au ridicat din banci.

”V-ati pus cu mine, o sa va ia dracu pe toti! O sa va iau pe rand pe fiecare, pana veti ceda in fata poporului roman. Nerusinatii din Parlament au tupeu, nu au tinut un moment de reculegere fata de revolutionari”, a spus ea pe inregistrarea live.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Burkina Faso suspenda emisia posturilor de radio BBC Africa si VOA din cauza relatarilor privind uciderea a 223 de sateni de catre armata

Burkina Faso a suspendat timp de doua saptamani emisia BBC Africa si Voice of America…

8 ore ago

Flacara olimpica, preluata la Atena de presedintele Comitetului de organizare a JO de vara. Va calatori 12 zile la bordul velierului Belem pana la Marsilia

Jucatorul grec de polo pe apa Ioannis Fountoulis, ultimul dintr-un lung sir de purtatori de…

8 ore ago

Extremistul Ben-Gvir, ministrul israelian al securitatii nationale, ranit usor intr-un accident de masina

Ministrul israelian al securitatii nationale, extremistul Itamar Ben-Gvir, a fost transportat la spital dupa ce…

8 ore ago

Sustinatorii premierului spaniol Sanchez convoaca mitinguri, in timp ce liderii de stanga din strainatate il indeamna sa ramana in functie

Sustinatorii premierului spaniol Pedro Sanchez pregatesc mitinguri pentru a-l indemna sa ramana in functie, dupa…

8 ore ago

Netanyahu spune ca deciziile CPI nu vor afecta actiunile Israelului insa vor crea un precedent periculos

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, vineri, ca orice decizie a Curtii Penale Internationale, care…

8 ore ago