Categories: news

„Stela Popescu facuse un accident vascular cerebral masiv”. Detalii din partea politistilor, cand a decedat de fapt actrita

Actrita Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv si era decedata de aproximativ 12 ore cand a fost gasita, au declarat pentru News.ro surse din Politie, care au invocat rezultatele necropsiei.

Conform surselor citate, este posibil ca accidentul sa se fi produs in urma cu 2-3 zile.

Aceleasi surse afirma ca actrita decedase cu aproximativ 12 ore inainte de a fi gasita.

Stela Popescu nu avea leziuni externe.

Imagini de la un eveniment la care actrita a participat in urma cu doua zile o arata agitata, confuza si cu un discurs incoerent.

Stela Popescu, care peste o luna ar fi implinit 82 de ani, a fost gasita moarta, joi, in locuinta sa, de catre fiica sa adoptiva, care a sunat la 112.

La fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD (tip B si C), insa actrita era decedata, nemaiputand fi facute manevre de resuscitare.

Politia Capitalei a a anuntat ca a deschis dosar penal pentru moarte suspecta, conform procedurilor, in conditiile in care actrita a fost gasita decedata in locuinta. Dosarul penal a fost deschis de catre Serviciul Omoruri.

„Cercetarile sunt efectuate de catre compartimentul Morti Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti”, a precizat Politia Capitalei.

Surse din randul anchetatorilor spun ca rudele le-au declarat politistilor ca actrita suferea de diabet, fara a fi cunoscuta cu alte boli.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

5 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

5 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

3 ore ago