news

Teodorovici a ajuns la DNA: „Foarte bine ca am fost ascultat, este normal”

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Teodorovici a precizat in fata sediului DNA ca a cerut sa asculte mai multe convorbiri dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat.

„Eu am facut cerere catre DNA sa pot sa vin sa ascult toate convorbirile despre mine. (…) Am fost notificat ca dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. (…) Am primit acasa hartia cu notificarea ca s-a clasat, fara sa stiu exact despre ce este vorba, cine a fost in dosar. Eu am venit sa aflu de la dansii (procurori – n.r.), sa ascult acele convorbiri telefonice din acea perioada. (…) Discutia respectiva a fost inregistrata ca urmare a acelei spete din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam si discutam si probabil si astazi la fel, si foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoana publica si este normal”, a afirmat Teodorovici, citat de Agerpres.

El a adaugat ca sunt politicieni cu „functii foarte inalte” care ar trebui sa fie subiectul verificarilor facute de procurori.

„Mi-am adus aminte de unele discutii pe care le-am avut cu diversi politicieni de la acea vreme in functii foarte inalte din toate partidele politice si mi-a trezit un gust amar si am zis ca poate cei care ar trebuie sa fie subiectul acestor verificari tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

8 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

8 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

9 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

9 ore ago