politica

Tutuianu anunta ca il va darama pe Dragnea cu ajutorul Parlamentului: „Acest razboi nu se incheie aici, sunt greu de ucis”

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus luni din PSD, anunta ca razboiul nu s-a terminat si ca in maxim un an il va invinge pe Liviu Dragnea. Tutuianu anunta ca sunt multi parlamentari care se afla de partea sa.

”Sunt foarte multi dintre cei din Parlament care impartasesc opiniile mele. Unii se vor face auziti, altii nu vor avea acest curaj si vor incerca sa se alature echipei la final. Eu sunt convins ca se vor gasi multi oameni in PSD care vor vorbi. Acest razboi nu se incheie aici, el va fi unul de lunga durata, de cateva luni, de un an de zile.

Cei care au considerat ca sunt usor de ucis inseamna ca nu m-au cunoscut foarte bine. Eu sunt un tip foarte bataios, am dus batalii grele si le-am castigat”, a declarat, miercuri, Adrian Tutuianu.

”Problema noastra nu este partidul, ci liderul partidului”, a subliniat Tutuianu.

Senatorul a mai spus ca Rovana Plumb, delegata presedinte interimar al organizatiei Dambovita a PSD, nu a fost de ”aproape un an” in judet. ”Doamna Rovana Plumb nu a venit de un an de zile in judetul Dambovita. (…) Nu a sprijinit niciodata proiecte, chiar si acolo unde putea sa o faca foarte aplicat ca este ministru al fondurilor europene”, a mai afirmat Tutuianu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Arestarea adjunctului ministrului rus al apararii ar putea fi lovitura unui „clan” rival

Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a incercat sa trimita un mesaj ca nu se…

4 ore ago

Tribunalul Bucuresti a decis ca procesul fratilor Tate poate continua. „Decizia va fi atacata cu recurs”

Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea procesului in dosarul fratilor Tate, la 10 luni dupa ce…

4 ore ago

Ciolacu prezinta scuze cu jumatate de gura moldovenilor si ataca PNL-ul: „Mama era din Tecuci”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a avut, vineri seara, o prima reactie dupa declaratiile jignitoare facute…

3 ore ago

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

5 ore ago

PNL, prima reactie la declaratiile lui Ciolacu privind Buzaul si Moldova: „Dispretuieste moldovenii, sa revina asupra declaratiei”

Presedintele PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, considera ca declaratiile premierului Ciolacu in legatura cu apartenenta…

4 ore ago