life

Uite-l, nu e! In Germania, un sofer a reusit sa scape de 41 de masini de politie care il urmareau

Un sofer din Germania a reusit sa faca de rusine 41 de masini de politie si un helicopter, intr-o urmarire de mare viteza in sudul Germaniei, in care a atins viteze „cu mult peste 250 de kilometri pe ora”, potrivit DW.

Politia germana a urmarit un sofer care conducea o masina sport pe contrasens pe autostrada din apropierea orasului Stuttgart, din sudul Germaniei.

Soferul Mercedesului AMG GT 63 S de culoare neagra a intors pe autostrada, aparent incercand sa evite un blocaj rutier si a pornit inapoi pe contrasens.

Politia din statul Baden-Wurttemberg, unde se afla Stuttgart, a dislocat mai multe vehicule de patrulare dupa mai mulgte apeluri ale altor soferi.

„Cand soferul a observat masina de patrulare, a accelerat din nou si a fugit cu o viteza estimata de peste 250 km/h”, a spus politia intr-un comunicat.

In ciuda incercarilor politistilor de a intercepta vehiculul, soferul a reusit sa fuga. Un elicopter de politie si 41 de masini de patrulare de la sase posturi de politie s-au alaturat in cele din urma urmaririi.

In final elicopterul a localizat masina in Muhlhausen im Talem, de unde soferul a fugit pe jos.

Masina a fost confiscata, iar politia incerca sa stabileasca cine se afla la volan.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

4 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

11 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

11 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

9 ore ago