politica

Un lider politic roman anunta ca a „construit legaturi puternice” cu republicanii lui Trump: „Sper ca aceste relatii sa aduca beneficii Romaniei”

Presedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, participa, la Washington, la conferinta anuala a conservatorilor americani, conferinta la care presedintele SUA, Donald Trump, a vorbit despre principalele sale directii de actiune in politica interna, informeaza un comunicat de presa.

„Discursul lui Donald Trump a durat mai mult de o ora, iar remarcile acestuia, fie ca era vorba de fraze pregatite sau de glume spontane, s-au referit la reduceri de impozite, politica cu privire la imigratie, asistenta medicala si economia SUA. Presedintele SUA a avut multa trecere in fata celor prezenti, lucru extrem de important daca ne gandim ca aceasta conferinta este locul de nastere al conservatorismului modern, este locul in care activistii conservatori, care lucreaza intre oameni, la firul ierbii, se intalnesc cu elitele de la Washington. Aceasta conferinta, la care participa cei mai importanti oameni din administratia de la Casa Alba, este locul in care ideile se transforma in actiune in politica americana”, afirma Eugen Tomac, citat in comunicat.

Liderul deputatilor PMP participa, in perioada 21-24 februarie, la Washington, la invitatia lui Matt Schlapp, presedintele al American Conservative Union, la conferinta anuala a conservatorilor americani. Din delegatie mai fac parte senatorul PMP Vasile Cristian Lungu si Sorin Roiban, coordonator Romanian GOP (Romanii Republicani).

„Am participat pana in prezent la mai multe reuniuni, de toate nivelurile, ale republicanilor americani si consider ca Romania are nevoie de cat mai multi prieteni in Administratia Trump. Conservatorii americani sunt deschisi, directi si pragmatici in relatiile lor cu parteneri din diverse colturi ale lumii. Am construit legaturi puternice in aceasta comunitate politica si sper ca eforturile noastre sa aduca beneficii acasa”, a mai spus Tomac, potrivit comunicatului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Vietuitoarele marine din largul coastelor braziliene, tot mai afectate din cauza cocainei deversate accidental in ocean

Pe langa poluantii deja cunoscuti, Golful Santos - un oras din statul Sao Paulo (Brazilia)…

13 minute ago

Presedintele Argentinei, Javier Milei, afirma ca nu vrea sa inchida universitatile publice, asa cum il acuza opozitia

Presedintele argentinian, Javier Milei, a dat asigurari duminica ca nu are intentia de a inchide…

28 de minute ago

Zeci de mii de demonstranti au iesit in strada la Tbilisi, cerand retragerea proiectului de lege privind „influenta straina”, de inspiratie ruseasca – VIDEO

Aproximativ 20.000 de persoane au participat duminica la un "mars pentru Europa" in capitala Georgiei,…

43 de minute ago

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

10 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

10 ore ago