news

Un nou fake news. S-a mintit ca Marcel Vela are coloana oficiala: „Nu a folosit niciodata si nici nu a solicitat”

Mutarea ofiterului din functia de adjunct al sefului Brigazii Rutiere pe o alta functie de conducere, la o sectie de politie din Bucuresti, s-a realizat avand la baza analiza efectuata la nivelul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si necesitatea de eficientizare a activitatii acestei unitati, precizeaza IGPR.

„Referitor la informatiile vehiculate in spatiul public privind mutarea unui ofiter al Brigazii Rutiere la Sectia nr. 17 de Politie din Bucuresti, facem urmatoarele mentiuni: Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, nu a folosit niciodata de la preluarea mandatului coloane oficiale pentru deplasarea in interes de serviciu sau interes personal si nici nu a solicitat acest lucru”, arata Biroul de presa al IGPR, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, politistilor Brigazii Rutiere nu li s-a solicitat sa execute misiuni de insotire ca antemergator pentru inspectorul general al IGSU si nu a fost solicitat niciun motociclist care sa execute misiuni de insotire pentru acesta.

IGPR adauga ca decizia de mutare a ofiterului la Sectia nr. 17 de Politie din Capitala nu a fost luata de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ci de conducerea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, iar acest lucru s-a efectuat cu acordul ofiterului mutat.

„De asemenea, un alt aspect care a dus la aceasta decizie a fost faptul ca respectivul ofiter a transmis superiorilor date eronate despre modul de desfasurare a misiunilor din competenta si a incercat sa transfere responsabilitatea pentru acest lucru agentilor din teren ai Brigazii Rutiere, neasumandu-si responsabilitatea pentru deciziile manageriale. Totodata, precizam ca, pentru conducerea Ministerului Afacerilor Interne, respectarea legii si siguranta cetatenilor vor fi intotdeauna pe primul loc si nu va exista nicio abatere de la acest crez”, subliniaza sursa citata.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: marcel vela

Recent Posts

Cirstoiu anunta ca are de gand sa revina in politica: „Am fost invins acum, nu zice nimeni ca nu pot continua”

Catalin Cirstoiu a anuntat, intr-un interviu pentru Gandul, ca are de gand sa revina in…

10 minute ago

Baronul Stanescu: „Marcel Ciolacu va fi unul cei mai buni prim-ministri care i-a avut Romania”. Il vrea presedinte al tarii pe Ciolacu

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, este de parere ca premierul Marcel Ciolacu "va fi…

5 minute ago

Competitie in spatiu: China a lansat primul satelit SkyNet pentru a concura cu flota Starlink a lui Elon Musk. Acesta orbiteaza la 20.000 km de Pamant

China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC) a facut prima sa miscare pentru a concura…

3 ore ago

Ciolacu, apel inconstient: „Inchideti televizoarele cand mai vedeti tot felul de persoane care va mint cu nerusinare”

Apel amuzant din partea premierului PSD Marcel Ciolacu, un abonat al televiziunilor de stiri, in…

2 ore ago