news

Veste mare, premierul Orban anunta ca restaurantele ar putea fi redeschise chiar de saptamana viitoare

Ludovic Orban a anuntat ca a solicitat o evaluare a specialistilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adaugat ca va avea in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, iar in cursul acestei saptamani va trebui luata o decizie.

„Am solicitat grupului tehnic sa evalueze redeschiderea activitatii in spatii inchise. In cursul acestei saptamani voi avea o intalnire cu cei din industria HoReCa”, a afirmat Ludovic Orban.

El a mai spus ca asteapta „un punct de vedere din partea specialistilor si in functie de asta va fi stabilit un calendar pentru redeschiderea restaurantelor.

„Astept punctul de vedere al specialistilor. Da, in cursul acestei saptamani va trebuie sa luam o decizie. Oricum va trebui sa luam o decizie, pentru ca se va termina sezonul estival, perioada in care oamenii pot sa stea pe terase si odata cu scaderea temperaturii, de exemplu la munte sunt hoteluri unde e foarte greu sa servesti micul dejun in aer liber, e o temperatura scazuta si vor trebui luate masurile pentru a permite, usor, usor, in conditii de siguranta, de asigurare a masurilor de protectie sanitara, vor trebui luate aceste decizii., a conchis Orban.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

7 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

7 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

8 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

7 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

16 ore ago