news

Victorie a Monicai Macovei in scandalul „Caltabosul”. Ministrul spagar Remes si un fost sef al TVR trebuie sa plateasca daune

Monica Macovei a castigat procesul intentat pentru calomnie intentat fostului director al TVR, Alexandru Sassu, si fostului ministrul a Finantelor, Decebal Traian Remes. Cei doi au declarat intr-o emisiune la Romania TV ca Macovei a dat TVR imaginile in care Remes era surprins luand spaga.

“Admite in parte cererea de chemare in judecata. Obliga paratul Sassu Alexandru la plata catre reclamanta a sumei de 4.000 euro, in echivalent in lei la data platii, cu titlu de daune morale. Obliga paratul Remes Decebal Traian plata catre reclamanta a sumei de 2.000 euro, in echivalent in lei la data platii, cu titlu de daune morale.

Respinge capatul de cerere avand ca obiect obligarea paratilor, pe cheltuiala lor, la publicarea hotararii judecatoresti in publicatiile „Evenimentul Zilei”, „Libertatea” si „Romania Libera”, ca neintemeiat.

Obliga paratul Sassu Alexandru la plata catre reclamanta a sumei de 1.850 reprezentand cheltuieli de judecata. Obliga paratul Remes Decebal Traian la plata catre reclamanta a sumei de 1.850 lei reprezentand cheltuieli de judecata. Cu apel in termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmand a fi depusa la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti”, se arata in sentinta Judecatoriei Sectorului 2, publicata pe postalul instantelor.

Reemes si Sassu au spus intr-o emisiune de la Romania TV din noiembrie 2016 ca Monica Macovei i-a dat unui jurnalist TVR, prin intermediul Cristinei Guseth  de la Freedom House, imaginile in care Remes este surprins luand spaga.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

2 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

2 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

3 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

2 ore ago

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

11 ore ago