news

Afacere marca Bogdan Chirieac: 15.000 de euro de la CNAIR pentru 6 articole „pozitive” despre starea drumurilor

Site-ul DC News, controlat de Bogdan Chirieac, a primit 72.000 de lei pentru doar sase articole pozitive din partea CNAIR, compania nationala de drumuri.

Situatia dezastruoasa a drumurilor romanesti este promovata de compania DC News pentru suma de 72.000 lei, arata Newsweek Romania intr-un nou articol dedicat contractelor obtinute de „analist” de la statul roman. Contractul a fost atribuit de Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, pentru a beneficia de sase articole pozitive. Articolele au fost mascate intr-o campanie de educatie rutiera.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat pe 23 mai 2019 un anunt de achizitie a unor servicii pentru promovarea si maximizarea vizibilitatii companiei a caror valoare a fost estimata la 72.000 lei. In aceeasi zi, contractul a fost adjudecat de firma DC News Media Group, controlata de Bogdan Chirieac.

Conform anuntului de pe SEAP, se dorea „brand-uirea campaniei cu sigla CNAIR – CAMPANIE SUSTINUTA DE CNAIR, pe toata durata de derulare, realizarea unor articole de informare: 6 articole in total, despre situatia actuala din Romania in ceea ce priveste educatia rutiera, modelul altor tari si vidurile legislative – realizarea unui sondaj de opinie printre cititorii Prestatorului referitor la necesitatea realizarii unor programe speciale de educatie rutiera”. Ulterior, sondajul urma sa fie transpus intr-un material de presa si publicat pe site-ul dcnews.ro, impreuna cu o dezbatere pe acest subiect.

Newsweek Romania a mai dezvaluit la inceputul lunii iunie ca CNAIR i-a mai dat firmei lui Bogdan Chirieac un contract de 43.000 lei pentru a beneficia de imagine favorabila si stiri pozitive.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

9 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

16 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

16 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

13 ore ago