externe

Alba ca Zapada va fi interpretata de o actrita metisa intr-un nou film produs de Disney: „Puterea, inteligenta si optimismul sau vor deveni o parte integranta a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney”

Disney a anuntat marti ca tanara actrita metisa Rachel Zegler o va interpreta pe Alba ca Zapada in versiunea live-action a celebrului desen animat din 1937, un inceput de cariera extrem de promitator pentru cea care va juca de asemenea primul sau rol in film in remake-ul „West Side Story”, asteptat in luna decembrie, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Cu o mama columbiana si un tata polonez, Rachel Zegler, in varsta de 20 de ani, a fost selectata la 17 ani pentru a juca rolul Mariei in „West Side Story”, de Steven Spielberg, pentru care echipa de productie a audiat peste 30.000 de candidati.

Echipa a fost deosebit de impresionata de vocea tinerei, care s-a remarcat deja in numeroase productii locale de musicaluri din New Jersey, orasul unde s-a nascut.

„Abilitatile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei”, a comentat Marc Webb, regizorul acestei noi versiuni a „Albei ca Zapada” („Snow White and the Seven Dwarfs”), citat intr-un mesaj trimis AFP de un purtator de cuvant al Disney.

„Puterea, inteligenta si optimismul sau vor deveni o parte integranta a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney”, a explicat cineastul, cunoscut pentru „The Amazing Spider-Man” (2012) si „The Amazing Spider-Man: A Hero’s Fate” (2014).

Productia filmului va incepe in 2022, a precizat Disney. „Snow White and the Seven Dwarfs” este o adaptare a unei povesti a fratilor Grimm, doi lingvisti germani care au publicat prima versiune in 1812.

Alegerea unei actrite metise pentru a o interpreta pe cea care a fost, in 1937, prima eroina a unui film Disney, este un nou semn de deschidere din partea studioului, mult timp acuzat ca a ales in special personaje principale albe in productiile sale.

Cvasi-necunoscuta publicului larg, Rachel Zegler va avea unul dintre cele mai mediatizate debuturi in cariera din istorie – pe langa aparitiile din „Snow White” si „West Side Story”, actrita urmand sa joace si in „Shazam! Fury of the Gods”, continuarea de la „Shazam!”, asteptata pentru 2023.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

3 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

3 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

5 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

6 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

6 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

6 ore ago