Categories: politica

Antrenor dat afara de Firea dupa ce a castigat cupa Ligii Campionilor cu CSM Bucuresti. In locul sau a fost numit un PSD-ist

Antrenorul Bogdan Vasiliu a fost inlocuit de Gabriela Firea din functia de director al clubului CSM Bucuresti cu un fost deputat PSD, Alin Petrache. Petrache a fost presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, de unde a demisionat dupa prestatia jalnica a echipei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.

Alin Petrache a fost numit, marti, in functia de director general interimar al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Bucuresti, a informat Biroul de presa al Primariei Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

„Este un moment important pentru mine. Obiectivul principal este acela de a transforma acest club in cea mai importanta institutie sportiva a tarii. De asemenea, imi doresc sa promovam sportul in randul bucurestenilor si sa reinviem forta sportiva a Capitalei. Clubul are performante la mai multe sectii sportive, dar imi doresc sa aduc performante la toate sporturile”, a precizat Alin Petrache.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca Petrache este un director general „experimentat”, un manager sportiv care poate ridica nivelul clubului bucurestenilor.

„Experienta manageriala a domnului Petrache va conta enorm. Sper ca va transforma CSM Bucuresti intr-un club de valoare pentru sportul romanesc, in care fiecare sectie sa fie o forta, cu rezultate de exceptie. Sunt o ferventa sustinatoare a sportului, atat a celui de masa, cat si a celui de mare performanta!”, a afirmat Firea.

Alin Petrache a fost presedinte al Federatiei Romane de Rugby intre 2009 si 2014 si presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in perioada 2014 — 2016.

Sub conducerea lui Vasiliu, CSM Bucuresti a fost prima echipa romaneasca de handbal feminin care a castigat cupa Ligii Campionilor. Este cu atat mai laudabil cu cat CSM Bucuresti s-a aflat la prima participare din istorie in aceasta competitie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Zeci de mii de demonstranti au iesit in strada la Tbilisi, cerand retragerea proiectului de lege privind „influenta straina”, de inspiratie ruseasca – VIDEO

Aproximativ 20.000 de persoane au participat duminica la un "mars pentru Europa" in capitala Georgiei,…

13 minute ago

Firea, iar la Antena 3: „Si eu am fost olimpica la romana, dar nu m-am laudat cu asta”

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca…

10 ore ago

O unitate de veterani ucraineni, de peste 60 de ani, in lupta cu rusii. „Lupii Stepei” nu primesc nici munitie si nici salarii din partea armatei

Unitatea de artilerie mobila a lui Oleksandr Taran nu face parte din trupele armatei  ucrainene,…

10 ore ago

Paul de Romania, prins in Malta. El are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si patru luni de inchisoare

In urma cooperarii politienesti dintre Politia Romana si Politia din Malta, potrivit unor surse judiciare,…

11 ore ago

Piedone il ia peste picior pe „prietenul” Ciolacu: „Salivezi ca pisica la sunca, vad c-ai mai albit in ultima luna! Stresat? Esti bine?”

Candidatul PUSL la Primaria Capitalei Cristian Popescu Piedone i-a transmis duminica lui Marcel Ciolacu ca…

9 ore ago