politica

„Astazi e ziua ta de nastere, Liviu! Trebuie sa rezisti cu orice pret”. Fostul stapan al PSD sarbatoreste dupa gratii implinirea varstei de 58 de ani

Liviu Dragnea implineste astzai, 28 octombrie, varsta de 58 de ani. Spre deosebire de anii trecuti, cand ploua cu urari la adresa sa de la varful PSD, Dragnea mai este felicitat acum doar de Codrin Stefanescu.

„Astazi e ziua ta de nastere, Liviu! Iti doresc multa sanatate si multa putere, ca sa treci cu bine si prin aceasta cumplita incercare! Trebuie sa rezisti cu orice pret! Pentru ca te asteapta familia, prietenii si foarte multi romani care se gandesc mereu la tine!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Spre deosebire de anul trecut, acum nici macar organizatia PSD Teleorman nu are vreo urare pentru fostul stapan al PSD.

„Astazi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT in ultimii ani PUTEREA de a continua sa luptam pentru ROMANIA! LA MULTI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alaturi de dumneavoastra!”, a scris PSD Teleorman acum un an.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat conditionat in luna martie a anului viitor, avand in vedere recursul compensatoriu si orele de munca prestate in atelierul de la Rahova.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

21 de minute ago

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

2 ore ago

„Zoo-diplomatie”. Moscova ii trimite pitoni si papagali lui Kim Jong Un

Rusia urmeaza sa trimita Coreei de Nord vulturi, pitoni, papagali si lilieci, intr-o potentiala forma…

28 de minute ago

Ciolacu: „Nicusor Dan n-are nicio realizare, are 25 de barcute pe Herastrau. Buzaul este un model de performanta in administratie”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicusor Dan, sustinand ca primarul…

2 ore ago

Vremea saboteaza parada de 9 Mai de la Moscova. A nins, sunt cele mai scazute temperaturi din ultimii 25 de ani

O ninsoare neobisnuita pentru aceasta perioada a anului a avut loc miercuri la Moscova, care…

O oră ago