politica

Bode, speriat ca s-ar putea desfiinta Ministerul de Interne: „Este o gluma! Nu putem sa ne permitem nici macar dezbateri despre desfiintarea MAI”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat luni ca propunerea facuta de europarlamentarul Rares Bogdan de comasare a Ministerului Afacerilor Interne cu Ministerul Transporturilor a fost o gluma si le-a spus jurnalistilor ca ii cunoaste bine si nu au plecat „dupa fenta”.

Bode a fost intrebat de jurnalisti, la sediul MAI, cum comenteaza propunerea lui Rares Bogdan, facuta la alegerile pentru sefia filialei PNL Salaj, de unificare a Ministerului Afacerilor Interne cu Ministerul Transporturilor.

„Eram pe scena. Eu va cunosc pe toti si stiu ca nu plecati dupa fenta. A fost o gluma. Dumneavoastra ati inteles foarte bine ca a fost o gluma. Sunt cativa care nu au inteles. A fost o gluma intr-un moment din weekend, cand noi ne alegeam conducerea filialei Salaj si asa a considerat dumnealui sa faca o gluma. Inca o data, Ministerul Afacerilor Interne este o institutie fundamentala in arhitectura de securitate a statului roman. Nu putem sa ne permitem nici macar, asa, dezbateri de genul celor demarate in zona online de desfiintare, citez, a Ministerului Afacerilor Interne”, a raspuns Bode, citat de Agerpres.

Citeste si: Iulian Bulai (USRPLUS) cere desfiintarea MAI: „Nu se mai justifica. Tara are nevoie de reforme, are nevoie de a regandi fundamental institutiile centrale”

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, sambata, la Conferinta de alegeri a PNL Salaj, filiala condusa de actualul ministru de Interne Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, ca acesta este „genul de om care vorbeste putin si face mult”. „Eu am spus – sper ca de data asta sa nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc – am spus ca, la un moment dat, poate ar trebui sa facem un minister al Transporturilor Interne, adica un minister al Transporturilor si al Afacerilor Interne impreuna, pe care sa-l conduca un singur om, dar asta pentru ca Lucian a facut lucruri bune, nu pentru ca cei de acum nu fac lucruri bune, Doamne fereste, ci pentru ca Lucian a facut lucruri grozave acolo”, a afirmat el, potrivit presei locale.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: lucian bode

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

2 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

2 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

4 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

5 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

5 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

5 ore ago