news

BREAKING Un individ a tras cu pistolul intr-un tramvai cu pasageri din Bucuresti. Ce spune Politia

Un incident a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 10, intr-un tramvai de pe linia 7, care se deplasa pe Soseaua Viilor, catre Soseaua Progresului. Un barbat a tras cu pistolul intr-un tramvai care se afla in circulatie.

Impuscaturile au fost raportate prin apel la 112.

Potrivit primelor informatii, un barbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul in directia tramvaiului. Un proiectil a intrat pe un geam si a iesit pe geamul din partea opusa, informeaza Digi24.

Politia a confirmat incidentul.

„In aceasta dimineata a fost sesizat faptul ca un tramvai ce circula pe Soseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversand zona destinata calatorilor. Nicio persoana nu a fost ranita.

La acest moment se efectueaza verificari in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs evenimentul, precum si pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetarile sunt efectuate de Sectia 18 Politie, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase”, a anuntat Politia capitalei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu prezinta scuze cu jumatate de gura moldovenilor si ataca PNL-ul: „Mama era din Tecuci”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a avut, vineri seara, o prima reactie dupa declaratiile jignitoare facute…

O oră ago

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

3 ore ago

PNL, prima reactie la declaratiile lui Ciolacu privind Buzaul si Moldova: „Dispretuieste moldovenii, sa revina asupra declaratiei”

Presedintele PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, considera ca declaratiile premierului Ciolacu in legatura cu apartenenta…

3 ore ago

S-au suparat moldovenii pe Ciolacu. Asociatie din Iasi: „Despre ce jignire personala ar fi fost vorba daca Buzaul era in Moldova?”

Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere explicatii premierului Marcel Ciolacu, dupa ce a acesta a…

4 ore ago