life

China: O femeie a sunat la politie dupa ce iubitul s-a despartit de ea „fara motiv”

O femeie din provincia Zhejiang, estul Chinei, a sunat la politie pentru a le cere sa-l gaseasca pe iubitul ei care a plecat dupa ce a pus capat relatiei lor de sase ani, pentru ca voia sa stie „de ce a facut acest lucru”, potrivit South China Morning Post.

Ofiterul care a raspuns, si caruia nu i-a fost publicat numele, se aude intreband-o „Este necesar sa-l gasim?”

El a incercat sa o linisteasca impartasindu-i un vechi proverb chinezesc, care vorbeste despre oamenii care refuza sa renunte pana cand isi dau seama ca eforturile lor sunt inutile.

Femeia, plangand, a raspuns: „Dar pur si simplu nu pot sa-mi dau seama de ce m-a tratat asa”.

„Te-a ranit deja atat de tare. Daca se intoarce sa-ti spuna cateva cuvinte, vei relua legatura cu el? Ar trebui sa fii constienta care este radacina acestei probleme si sa nu-i dai nicio oportunitate sa profite de tine. Acum intelegi clar ce tip de persoana este. Inseamna ca nu merita devotamentul tau. Cu toate acestea, te asteapta o persoana care te merita. Nu te simti ghinionista. Ar trebui sa te simti norocoasa pentru ca ai aflat cum este inainte sa te fi maritat cu el”, a spus ofiterul.

„Blocheaza-i numarul de telefon. Desparte-te de el intr-un mod decent. Linisteste-te si iesi sa intalnesti alti oameni, in loc sa stai singura cu gandurile tale”, a adaugat el.

Ofiterul a devenit o senzatie pe retelele sociale chineze, unde povestea a devenit una dintre cele mai cautate stiri in aceasta saptamana, utilizatorii laudandu-i calmul si rabdarea. Altii au criticat femeia pentru ca a irosit resursele politiei.

„A sunat la politie in legatura cu aceasta problema. Am ajuns sa inteleg de ce a parasit-o iubitul ei”, a spus unul dintre internauti.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

8 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

8 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

8 ore ago

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

8 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

8 ore ago