politica

Chirieac, pus la punct in direct de un lider PNL: „Ati fost mare sustinator de Dragnea”. Reactia nervoasa a lui Chirieac

Deputatul PNL Dan Vilceanu l-a pus la punct pe Bogdan Chirieac, joi seara, in timpul unei emisiuni la Romania TV. „Analistul” a sustinut ca Ludovic Orban „a regresat Romania cu 15 ani”. 

Vilceanu i-a adus aminte lui Chireac ca a fost „mare sustinator de Dragnea”. Nervos, Chirieac a replicat: „Vorbiti niste prostii chiar grave, cat casa!”.

Iata dialogul dintre cei doi, redat de chiar de site-ul lui Chirieac, DC News:

Chireac: Va dati seama de fragilitatea tarii noastre? A reusit in trei luni de zile, Ludovic Orban, mai putin PNL, el, pe persoana fizica, ca regreseze Romania cu 15 ani. O sa vedeti exact ce a putut sa faca un singur om. Atentie! Un singur om! Ajuns intr-o pozitie total nepotrivita pentru domnia sa. Credeti-ma ca asa stau lucrurile, va pot spune specialistii. Domnule, a reusit sa traga Romania in jos un deceniu. Va dati seama fragilitatea structurilor si a administratiei din aceasta tara.

Vilceanu: Acum, faptul ca domnul Chirieac spune asta, nu ma mira deloc, ca dansul a fost mare sustinator de Dragnea. Mi se pare normal sa vina sa spuna ca Ludovic Orban nu-i ok.

Chirieac: Vorbiti niste prostii chiar grave, cat casa! Si dumneavoastra mare sprijinitor de Fane Spoitoru, stiti?!

Iata cum a decurs ultimul interviu luat de Chirieac lui Liviu Dragnea, pe care l-a catalogat „un oaspete de seama” si „personalitatea politica a momentului”:

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Steven Seagal s-a dus la investirea lui Putin, mesaj delirant: „Este cel mai mare lider mondial. Viitorul va fi cel mai bun cu el” – Video

Actorul american Steven Seagal si-a facut aparitia in Rusia, la Moscova, cu ocazia celei de-a…

12 minute ago

Datoriile Romaniei au ajuns la un nivel fara precedent in mandatul „specialistilor” lui Ciolacu: 52,5% din Produsul Intern Brut (PIB)

Nivel record al datoriei publice a Romaniei. Aceasta a ajuns la 841,292 miliarde lei in…

44 de minute ago

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

2 ore ago