politica

Ciolacu ameninta ca PSD rupe coalitia daca Budai va fi dat afara din Guvern: „PSD poate sa iasa de la guvernare si avem alegeri anticipate”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu crede ca se pune problema schimbarii ministrului Muncii, Marius Budai, precizand ca prima evaluare a unui ministru o face premierul. El afirma ca primul ministru isi face treaba si trebuie lasate agendele personale, pentru ca nu sunt alegeri, iar daca cineva doreste alegeri, atunci PSD poate sa iasa de la guvernare. Ciolacu a amenintat astfel ca daca Budai va fi demis, PSD va iesi de la guvernare si va declansa alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu a fost intrebat, miercuri seara, la Romania Tv, daca se pune problema ca PSD sa il inlocuiasca pe Marius Budai de la Ministerului Muncii, iar PNL pe Virgil Popescu de la Ministerul Energiei.

„De ce sa-l schimb pe Budai? Nu s-a discutat de lucrul asta. Mai mult, prima evaluare a unui ministru o face premierul. Asa e normal”, a explicat Ciolacu, citat de news.ro.

Intrebat daca premierul este multumit de Marius Budai, liderul PSD a raspuns: „Nu stiu, nu am avut o discutie, poate putin retinut pe modul de comunicare al domnului Budai sau….(…) Budai a facut ce trebuie. Budai a facut ce face un social-democrat si un om de stanga, se lupta pentru oameni. De asta a mers Budai la Ministerul Muncii. Ma bucur mult de decizia primului ministru anuntata ca va merge la Bruxelles impreuna cu domnul Budai…”.

Marcel Ciolacu a cerut sa fie lasate deoparte agendele personale, iar daca cineva doreste alegeri, atunci PSD poate sa iasa de la guvernare pentru declansarea anticipatelor.

„Ii rog frumos pe toti membrii acestei coalitii sa ia atitudinea PSD, sa vedem care sunt urgentele romanilor, problemele romanilor si sa punem umarul sa avem un guvern super eficient. Avem un prim ministru care isi face treaba, incheaga o echipa si sa lasam agende personale, ca nu avem alegeri. Daca doresc alegeri, PSD poate sa iasa de la guvernare si avem alegeri anticipate. Am intrat la guvernare tocmai pentru a nu crea un haos si mai mare in Romania intr-o perioada cu crize sociale, criza pandemica, criza energetica si multe altele”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Florin Citu stie ceva: „Ciolacu, daca nu te tine sefu’ de mana, esti praf”. Premierul PSD a dat vina pe fosta guvernare pentru datoria publica uriasa a Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a sustinut, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca…

19 minute ago

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

2 ore ago

„Zoo-diplomatie”. Moscova ii trimite pitoni si papagali lui Kim Jong Un

Rusia urmeaza sa trimita Coreei de Nord vulturi, pitoni, papagali si lilieci, intr-o potentiala forma…

26 de minute ago

Ciolacu: „Nicusor Dan n-are nicio realizare, are 25 de barcute pe Herastrau. Buzaul este un model de performanta in administratie”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicusor Dan, sustinand ca primarul…

2 ore ago

Vremea saboteaza parada de 9 Mai de la Moscova. A nins, sunt cele mai scazute temperaturi din ultimii 25 de ani

O ninsoare neobisnuita pentru aceasta perioada a anului a avut loc miercuri la Moscova, care…

O oră ago