politica

Ciolacu sare in apararea lui Carmen Dan: „Nu mai are dreptul sa munceasca?”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca din punctul sau de vedere nu este nicio problema ca fostul ministru de Interne Carmen Dan s-a angajat la Uniunea Nationala a Notarilor, el adaugand ca nu are cunostinta daca aceasta mai este membru PSD.

”E vreo problema ca doamna Carmen Dan lucreaza la Uniunea Nationala a Notarilor? Nu o iau personal, dar nu inteleg, doamna Carmen Dan nu mai are dreptul sa munceasca?”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seara, la TVR1.

Intrebat daca mai este Carmen Dan membru PSD, Ciolacu a raspuns ca nu a intrebat acest lucru.

”Cred ca da, la Teleorman, nu stiu, nu am intrebat”, a declarat Ciolacu.

Presedintele PSD este de parere ca e dreptul notarilor sa angajeze pe cine vor in asociatia lor.

”Am crezut ca ma intrebati de ciocli care i-au pus (pe care – n.red) pe la Piatra Neamt in functii publice, manageri, aveti si dumneavoastra aici (la TVR – n.r.) o directoare noua care e cu vrajitoarele, eu am crezut ca vorbim lucruri de institutiile publice. Poate va aduc aminte la Apele Romane ce s-a intamplat cu cine a fost angajat, scoatem Consiliile de Administratie. Pe cine au angajat notarii, asociatia lor, cred ca e dreptul lor. Nu suntem eterni, nici eu nu sunt etern. Am si anuntat ca as mai vrea sa fac si altceva in viata, nu numai politica”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe a afirmat, marti seara, ca ”un alt soldat credincios al lui Daddy a fost recuperat de pe linie moarta si a primit o sinecura”, referindu-se la faptul ca fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajata la Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

8 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

5 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

5 ore ago