politica

Citu sustine ca este „ingrozitor” ce a gasit la Ministerul Sanatatii dupa demiterea lui Vlad Voiculescu. Catalin Drula este si el in vizorul premierului

Premierul Florin Citu le-a spus liderilor liberali, in sedinta conducerii PNL de luni dimineata, ca ce a „gasit la Ministerul Sanatatii e ingrozitor”.

Citu s-a referit la bugete si numiri, au precizat surse liberale citate de hotnews.ro.

Premierul Florin Citu a mai declarat, luni, in sedinta conducerii PNL, dupa ce ministrul Transporturilor l-a numit ”zombie politic”, ca data viitoare cand se mai intampla asa ceva, va lua o decizie imediat si a avertizat ca atunci cand un ministru mai ataca prim-ministrul, imediat pleaca acasa. Intr-o conferinta de presa ulterioara, premierul a afirmat insa ca evaluarea activitatii ministrilor se va face pe baza activitatii, nu a declaratiilor.

Surse participante la sedinta, citate de news.ro, au relatat ca seful Executivului a afirmat ca data viitoare cand se mai intampla asa ceva, va lua o decizie imediat.

El a lansat si un avertisment: ”Cand un ministru mai ataca prim-ministrul, imediat pleaca acasa”.

In ceea ce priveste situatia de la Ministerul Sanatatii, de unde a fost demis Vlad Voiculescu, a afirmat ca trebuie verificat cum au fost facute bugetele si numirile.

Insa Citu a dat inapoi, apoi, intr-o conferinta de presa.

”Ii asigur pe toti membrii Cabinetului ca evaluarea se va face pe baza performantei, pe baza activitatii, pe ceea ce fac si nu pe ceea ce spun”, a declarat premierul Florin Citu, intr-o conferinta de presa, la finalul sedintei conducerii liberale.

Intrebat despre declaratia facuta in cadrul sedintei PNL, Citu a afirmat: ”Fiecare membru al Cabinetului condus de mine va fi evaluat pe ceea ce face, nu pe ceea ce spune ca face”.

Catalin Drula, vicepresedinte USR PLUS si ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Citu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu intr-un interviu pentur G4Media. ”Un zombie politic”, il caracterizeaza Drula pe Citu, aratand ca acesta si-a pierdut increderea principalului partener de coalitie. Intrebat despre un eventual vot al USR PLUS la motiunea de cenzura anuntata de PSD, Catalin Drula a afirmat: ”in politica toate optiunile trebuie sa fie masa, dar cred ca suntem departe”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Seful contraspionajului polonez: „Moscova este pregatita sa invadeze parti din Estonia si Suedia pentru a testa reactia Occidentului”

Vladimir Putin este pregatit sa lanseze o invazie asupora unor tari NATO si sa anexeze…

3 ore ago

Kosovo nu accepta o conditie impusa pentru aderarea la Consiliul Europei: Crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sarba

Premierul kosovar Albin Kurti a criticat, miercuri, conditiile de aderare la Consiliul Europei, in special…

5 ore ago

Patru britanice il acuza pe Andrew Tate de viol. Dupa incheierea procesului din Romania, va urma un proces civil in Marea Britanie

Patru britanice il dau in judecata pe Andrew Tate la Inalta Curte din Londra pentru…

5 ore ago

Razboiul candidatilor in SUA: New York Times a scris ca Robert Kennedy Jr a avut un vierme in creier. Echipa de campanie spune ca si-a revenit de atunci

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy si candidat independent la presedintia…

6 ore ago

S-a deschis cel mai mare „aspirator de poluare” din lume. Iata cum functioneaza

„Cea mai mare fabrica din lume” pentru aspirarea poluarii care incalzeste planeta din atmosfera, ca…

6 ore ago