politica

Claudiu Nasui da in judecata Antena 3 dupa ce Gadea a sustinut ca ar fi „urmarit penal”: „Nu doar ca nu sunt urmarit penal, sunt denuntator si martor in procese penale pentru lucrurile pe care le-am gasit in minister”

Deputatul USR Claudiu Nasui, fost ministru al Economiei, a anuntat marti ca va da in judecata postul Antena 3 dupa ce Mihai Gadea a sustinut ca ca Nasui este „urmarit penal”.

„Nu doar ca nu sunt urmarit penal, sunt denuntator si martor in procese penale pentru lucrurile pe care le-am gasit in minister. E o mare diferenta.

PS: Da, voi da in judecata Antena 3”, a anuntat Nasui.

Claudiu Nasui, fostul ministru USR al Economiei este urmarit penal, a sustinut Mihai Gadea in emisiunea sa de luni seara de la Antena 3.

„Domnul Nasui este vizat de o ancheta penala si are un dosar de urmarire penala. Documentul care arata ca el este subiectul unei anchete penale, ca este urmarit penal pentru fapte foarte grave: ajutarea infractorului, ascunderea, distrugerea sau alterarea de probe si neglijenta in serviciu.

Ce stim pana in acest moment este ca domnul Nasui, fost ministru al Economiei, a trimis Corpul de Control in doua ocazii separate la o companie din subordine, deci nu la Romarm. Putea sa il dea afara pe Tutu, dar nu l-a dat. A trimis la alta companie din subordine, dar veti vedea legatura dintre cele doua dosare pentru ca vorbim despre un mod de a actiona care este dubios de similar.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, avand in solutionare dosarul cu numarul de mai sus privind efectuarea urmaririi penale in cauza cu numarul de mai sus fata de numitul Claudiu Iulius Gavril Nasui, sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de articolele respective din Codul Penal. Ce constata? Constata ca domnul acesta trimite Corpul de Control la o companie din subordine. Ce s-a intamplat cu raportul de control pe care chiar ministrul Nasui l-a cerut?

Nasui a refuzat sa il semneze, desi acest raport se pare ca ar putea contine informatii foarte utile. Exista un caz doi, pentru ca Nasui in primul caz a actionat asa, cand Nasui trimite Corpul de Control sa verifice achizitiile din minister. Corpul de Control raporteaza si ministrul, din nou, nu semneaza. A doua oara trimite Corpul de Control si ministrul nu semneaza. E un alt raport numarul 1370 din 23.02.2021 care ramane fara semnatura si fara raspuns din partea ministrului. De aceasta data, chiar in interiorul ministerului, ar fi gasit Corpul de Control probleme. Pe cine a favorizat Nasui nesemnand si acest al doilea document?”, a sustinut Mihai Gadea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Dan Voiculescu se da cu Firea. Sondaj la Antena 3, Piedone este trantit pe locul 2, de la 40% a fost adus la 28%

Antena 3 a prezentat, joi seara, un sondaj ARA din care rezulta ca Gabriela Firea…

13 ore ago

ByteDance, compania-mama a TikTok, afirma ca nu intentioneaza sa vanda reteaua sociala, chiar si cu riscul de a fi interzisa in America

ByteDance, compania mama chineza a TikTok, afirma ca nu intentioneaza sa vanda afacerea, dupa ce…

26 de minute ago

Lupta anticoruptie in Ucraina: Ministrul Agriculturii a fost arestat pentru achizitia ilegala de terenuri de stat

Inalta Curte Anticoruptie din Ucraina a ordonat arestarea ministrului agriculturii Mikola Solski, suspectat de achizitia…

15 minute ago

O propagandista a lui Putin a intrat in panica: „Ucraina a primit deja rachetele cu raza lunga din pachetul de 61 de miliarde de dolari”

Propagandista Olga Skabeieva, supranumita "Papusa de fier a lui Putin" din cauza servilitatii fata de…

12 minute ago

Presedintele Mexicului starneste indignare dupa ce a declarat ca membrii bandelor criminale si ai cartelurilor de droguri sunt „oameni respectuosi”

Presedintele Mexicului a declarat joi ca bandele criminale violente si cartelurile de droguri din aceasta…

57 de minute ago