analize

CTP, fabulos despre Firea: „Ea e din otel ca i-a ramas o bucata din sarma aia. Vine ranjind in biroul gol ca e tare ca otelul”

Cristian Tudor Popescu a ironizat mesajul Gabrielei Firea, care sustinea ca este „tare ca otelul” dupa ce a postat o fotografie in care aparea in biroul de primar general al Capitalei. 

„As putea sa spun ca tot internetul ca ea e din otel ca i-a ramas o bucata din sarma aia, dar n-am s-o fac. Ca nu poti glumi cu asta. Dar sta la biroul ala in care nu mai e nimic, in care nu a facut nimic!”, a spus CTP la Digi24.

„Cum sa vii sa zici ca esti tare ca fierul si iute ca otelul cand oamenii mor? Cand nu e apa calda in Bucuresti? Si ea vine, ranjind, sa ne spuna ca e tare ca otelul? In biroul gol?”, a subliniat CTP.

CTP a ironizat si faptul ca Firea a ales sa adauge un text in limba engleza langa imagine, amintind de editorialul Vioricai Dancila pentru Jerusalem Post.

„Dar de ce in engleza?! S-a consultat cu doamna Dancila, care scrie la Jerusalema?! Sa vina Dancila, aici, la Digi, sa vina in direct sa citeasca ce a scris la Jerusalema, in editorial!”, a mai spus CTP.

Sunt sute de bancuri pe retelele de socializare dupa ce Gabriela Firea a postat un mesaj sfidator, din biroul de primar general, in care sustinea ca „Sunt tot aici. Inca muncesc. Tot ca otelul. Si imi place”.

Firea a postat, joi, o fotografie in carea aparea in biroul de primar general, alaturi de mesajul: „I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️”.

„La Bucuresti, la Primaria Generala o sa mai asteptam cel putin o saptamana calidarea mandatului din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii. In ultimele 4 saptamani, primarul Bucurestiului a fost Gabriela Firea. Daca cineva are probleme cu apa calda, trebuie sa intrebe pe primarul in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, si nu pe mine. Este un primar care si-a abandonat mandatul, obligatiile legale”, a spus Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa.

Mesajul lui Firea a avut insa efect de bumerang, pe retelele de socializare aparand in scurt timp sute de meme-uri batjocoritoarea la adresa inca primarului general al Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

6 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

6 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

6 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

6 ore ago