politica

Dancila, umilita in fata a sute de studenti de primarul Ploiestiului: „Sunt sigur ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane”

Moment jenant pentru premierul Viorica Dancila la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti. Primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a ironizat frecventele greseli gramaticale din discursul Vioricai Dancila.

„Sunt sigur, foarte sigur, ca veti deveni buni profesionisti, ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane si va urez un an universitar cat mai bun. Mult succes!”, le-a transmis Adrian Dobre studentilor, in timp ce Viorica Dancila il asculta din primul rand. Studentii au aplaudat.

De asemenea, primarul a vorbit si despre „competenta si meritocratie”.

“Dragi studenti, nu uitati, voi sunteti cei care puteti duce prestigiul acestei universitati mai departe si, totodata, emblema de peste 100 de ani a municipiului Ploiesti, ca un oras unde industria petroliera s-a dezvoltat. Mi-as dori foarte mult ca voi sa va implicati, prin idei, in tot ceea ce inseamna dezvoltarea comunitatii ploiestene, in tot ceea ce inseamna dezvoltarea comunitatii prahovene si, in aceeasi masura, puteti sa il luati ca pe un sfat, sa va pregatiti foarte bine!

Nu uitati ca astfel va puteti dezvolta profesia, nu uitati ca astfel puteti sa dezvoltati comunitatea ploiesteana, prahoveana sau cea romaneasca. Si totodata, atunci cand va pregatiti bine, puteti sa dezvoltati aceasta tara pentru ca noi, astazi, avem nevoie de competenta si de meritocratie. Nu uitati lucrul acesta niciodata! Este nevoie de lucrul acesta pentru a putea duce aceasta tara mai departe.

Sunt sigur, foarte sigur, ca veti deveni buni profesionisti, ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane si va urez un an universitar cat mai bun. Mult succes!”

Adrian Florin Dobre face parte din PNL.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

„Dezastru istoric”. Zeci de morti si sute de disparuti din cauza inundatiilor din Brazilia

Potrivit CNN, cel putin 57 de oameni au murit si alti 373 sunt dati disparuti…

26 de minute ago

In timp ce Putin era la slujba de Inviere, rusii bombardau Harkovul. 23 din cele 24 de drone au fost doborate de ucraineni

Slujba Invierii a venit in Ucraina, in al treilea an de razboi, sub amenintarea dronelor…

2 ore ago

Noi proteste, cu mii de israelieni, pentru intoarcerea ostaticilor, la Tel Aviv. „Trebuie sa ii aducem inapoi. Trebuie sa schimbam acest guvern”

Un nou protest, sambata seara, cu mii de israelieni care i-au cderut premierului Benjamin Netanyahu…

3 ore ago

Avion rusesc, SU-25, doborat de ucraineni, in Donetsk. „Sa fim foarte concentrati in aceste zile”, spune Volodimir Zelenski

Fortele ucrainene au doborat un avion rusesc Su-25 in regiunea Donetk, din estul Ucrainei, a…

4 ore ago

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

13 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

13 ore ago