Categories: news

Doi oameni au MURIT intr-un BMW decapotabil la Aiud

Un accident rutier s-a petrecut marti dimineata, in jurul orei 04.50, pe DN 1, la iesirea din Aiud spre Miraslau. Din primele informatii, doua persoane si-au pierdut viata, iar o alta persoana a fost ranita grav in urma unui impact intre o masina si un autocar.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 06:30,in judetul Alba, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN1 Alba Iulia – Turda.

Amintim ca, din cauza unui accident rutier in careau fost implicate trei autovehicule, traficul rutier a fost oprit la kilometrul 414+750 de metri al DN1, in afara localitatii Miraslau.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule prudent si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

Potrivit IPJ Alba, un autocar a intrat in depasirea unui TIR si a lovit frontal un BMW care circula, regulamentar, din sens opus. In BMW erau trei persoane, dintre care doua au decedat, iar cealalta a fost ranita. In autocar se afla soferul si inca o persoana, mentioneaza Romania TV.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri. Potrivit primelor informatii, soferul unui autocar, in timp ce se deplasa din directia Alba Iulia – Cluj, la iesire din municipul Aiud spre localitatea Miraslau, s-a angajat in depasirea unui autocamion, moment in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

In urma impactului frontal deosebit de puternic, doua persoane din autoturism au decedat, iar o alta a fost grav ranita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

6 minute ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

24 de minute ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

2 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

3 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

4 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

4 ore ago