news

Fata de la Galati a confirmat ca a fost violata. Revolta fata de autoritatile incompetente se amplifica

Fata de 14 ani, care a fost ignorata de politisti dupa ce a fost vazuta sangerand abundent, le-a spus angajatilor de la Serviciul de Ambulanta care au transportat-o la spital ca a fost violata.

„Pot confirma ca victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata. Inteleg ca ulterior fata si-a schimbat depozitia, nu este treaba noastra, ci a Politiei”, a spus directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, Mihai Polinschi.

„Baiatul a fost identificat, se pare ca este vorba despre un minor de 14 ani din Galati. El urmeaza sa fie audiat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin.

Directorul adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Galati, Ciprian Groza, a declarat pentru HotNews.ro ca la acest moment fata este internata la Spitalul Judetean, unde a fost operata, dupa ce a avut o hemoragie puternica.

El sustine ca o echipa cu psiholog de la DGASPC a vorbit cu fata, la spital, iar aceasta spune ca nu a fost violata si ca „a avut relatii sexuale cu prietenul ei in varsta de 15 ani”.

Fata e intalnise cu baiatul duminica, dupa ce a obtinut bilet de voie sa plece pentru 3 ore, in intervalul 17.00 – 20.00. „Am vorbit cu fata si a spus clar ca nu a fost violata. A povestit ca s-a intalnit cu prietenul ei, pe care il are de aproximativ o luna, si a avut relatii sexuale cu el, iar ulterior a aparut hemoragia puternica”, a declarat directorul adjunct al DGASPC Galati.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

O oră ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

2 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

4 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

5 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

5 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

5 ore ago