politica

Firea se asteapta ca PNL sa o sustina la Primaria Capitalei: „Pot sa-i reprezint cu cinste. Mi-as dori sa candidez, daca sunt sanatoasa, daca sunt bine”

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, ca, daca cetatenii o vor vota la viitoarele alegeri, se va intoarce ca primar general al Capitalei. Firea a precizat ca sunt discutii incipiente in coalitia de guvernare despre o eventuala sustinere comuna a PNL si PSD, dar ca ea se bazeaza in primul rand pe sustinerea partidului din care face parte, respectiv PSD.

Intrebata, la Antena 3, miercuri seara, daca va candida pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti, Gabriela Firea a subliniat ca isi doreste sa candideze.

”Daca cetatenii ma voteaza, ma vor vota, ma voi intoarce ca primar general. Mi-as dori sa candidez, daca sunt sanatoasa, daca sunt bine, daca lucrurile sunt functionale, daca mai am energie, putere ca acum”, a declarat Gabriela Firea, citata de news.ro.

Ministrul Familiei l-a criticat pe actualul primar, Nicusor Dan, despre care a spus ca este analist politic.

”Am vazut ca domnul Dan este in lipsa de profesionisti in administratie, am vazut ca este analist politic si a afirmat intr-un interviu ca dumnealui sigur va avea sustinerea clasei politice si ca nu stie daca voi avea eu. Pana in acest moment nu ma indoiesc de sustinere a colegilor din Partidul Social Democrat, a presedintelui Ciolacu, a secretarului Paul Stanescu, a prim-vicepresedintelui Sorin Grindeanu, care a si manifestat acum 2 zile aceasta sustinere la alegerile de la Sectorul 4 , unde a fost reales colegul nostru, domnul primar Daniel Baluta”, a spus Firea.

Gabriela Firea a mentionat ca sunt discutii incipiente la nivelul coalitiei de guvernare pentru ca ea sa fie sustinuta pentru o candidatura la Primaria Capitalei.

”Discutiile in coalitie as putea sa afirm ca sunt incipiente, s-a vorbit la nivel teoretic. Nu as vrea sa angajez acum mai multe aspecte. Din punct de vedere politic se vorbea despre o posibila alianta in 2000 24 la nivel de Bucuresti pentru alegerile locale, dar nu stiu cat de mult sa ma bazez. Este decizia domniilor lor, daca vor veni cu un candidat redutabil pentru Primaria Capitalei sau vor dori sa sa avem o alianta politica si sa ii reprezint si pe ei cu cinste, as spune eu, pentru ca am avut foarte multe proiecte social-democrate la Capitala, dar si foarte multa liberale si ma refer aici la investitii”, a mai subliniat Gabriela Firea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

4 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

4 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

6 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

7 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

7 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

7 ore ago