Categories: life

I se spune BULDOZERUL. Jihadistul cu care ISIS baga spaima in dusmani – Galerie FOTO

Mohammed Emwaz cantareste peste 130 de kilograme si este unul din cei mai de temut calai ai Statului Islamic. Faptele puse pe seama sa sunt terifiante: decapitari publice, torturi in urma carora prizonierii au luat-o razna, copii mutilati in piete publice in care publicul obligat sa priveasca nu are, de obicei, mai mult de 14 ani.

Catalogandu-l drept un las gigant pentru ca isi ascunde fata, presa occidentala l-a botezat in fel si chip: mamut, matahala criminala, razboinic obez, monstru umflat.

Propagandistii islamici ii spun insa Buldozerul din Fallujah pentru ca el ar fi printre putinii capabili sa lupte contra dusmanilor islamului avand asupra sa o infioratoare masinarie de razboi de peste 50 de kilograme.

Printre ispravile sale cele mai recente se numara mutilarea unui baiat sirian de 14 ani caruia i-a taiat o mana si un picior pentru ca a refuzat sa se alature Statului Islamic. Omar a povestit ca lupta pentru Armata siriana libera cand a fost capturat de jihadisti. A fost torturat mai bine de o luna iar cand s-au plictisit de incapatanarea adolescentului, jihadistii l-au adus pe Buldozer. Bestia jihadista a adunat mai multi copii intr-o piata si, sub privirile uluite ale acestora, i-a taiat lui Omar o mana si un picior.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

3 ore ago

Surpriza majora, neutra Elvetie vrea o colaborare stransa cu NATO. Si alte trei state europene neutre poarta discutii cu NATO – Die Presse

Patru tari europene neutre care nu sunt membre ale NATO, respectiv Austria, Elvetia, Irlanda si…

2 ore ago

Steven Seagal s-a dus la investirea lui Putin, mesaj delirant: „Este cel mai mare lider mondial. Viitorul va fi cel mai bun cu el” – Video

Actorul american Steven Seagal si-a facut aparitia in Rusia, la Moscova, cu ocazia celei de-a…

4 ore ago