politica

„Imi dati lectii? Mergeti la USR, acolo ca va e locul!”. Primarul Timisoarei, scandal cu o alegatoare

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a certat vineri cu o femeie, in timpul unei intalniri electorale, care i-a reprosat ca nu a facut nimic pentru copii. Robu i-a cerut femeii sa se duca la USR sa faca reprosuri.

In dupa-amiaza de 9 septembrie, Nicolae Robu era intr-o vizita electorala in cartierul Plopi din Timisoara, la un teren de joaca, insotit de cativa oameni din echipa sa. Dupa ce si-a facut poze cu mai multi copii, fara sa poarte masca, edilul Timisoarei a fost interpelat de o locuitoare care i-a reprosat ca nu face renoveaza scoala si gradinita. Enervat, Nicolae Robu i-a spus ca nu sunt locuri suficiente la crese si gradinite si ca ”sunt mult mai multi copii” decat acum patru ani.

Cand femeia i-a amintit ca poate accesa fonduri europene, primarul s-a enervat si mai tare: ”Imi dati dumneavoastra lectii? Suntem pe primul loc pe tara la fonduri europene”.

”Ma lasati sa vorbesc cu oamenii, doamna, ca eu nu am venit aici la petitii. Ma lasati sa vorbesc cu oamenii? Da ma lasati sa vorbesc cu oamenii? Atat. Ce s-a facut s-a facut. Sunt lucruri de facut. Va ascult dar nu vin sa stau 10 minute cand sunt atatia oameni. Mai ales ca stim…ce clisee imi spuneti. Lasati-ma sa vorbesc cu oamenii care chiar vor sa puna umarul sa mai facem ceva. Ca ala l-am facut, ala l-am facut, asta l-am facut. Numai aici, grupuri sanitare, sala de sport. Le-ati vazut macar? S-au facut singure?”, a spus Robu, citat de Libertatea.

El a indemnat-o pe femeie sa mearga la USR, desi aceasta ii spusese ca e apolitica si vrea doar sa se faca ceva pentru copii, despre care primarul afirmase ca sunt fanii lui.

Spre finalul discutiei, primarul ii spune femeii ca nu a venit la audienta pentru ea. Apoi o indeamna sa mearga la USR, caci acolo ar fi locul ei.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: nicolae robu

Recent Posts

Agentia ONU pentru alimentatie avertizeaza: „Foametea este veritabila in nordul fasiei Gaza”

In nordul Fasiei Gaza este o „veritabila foamete", care progreseaza catre sudul teritoriului palestinian, a…

4 ore ago

Armata germana s-a deconectat de la un serviciu on-line care i-a provocat o serie de brese de securitate. Si conexiunile cancelarului german Olaf Scholz ar putea fi compromise

Bundeswehr, fortele armate germane, au deconectat de la internet o conexiune la serviciul de videoconferinte…

4 ore ago

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

6 ore ago

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne au ocupat campusurile pentru a protesta fata de razboiul din Gaza

Studentii de la Trinity College din Dublin si de la Universitatea Lausanne din Elvetia au…

7 ore ago

Aproape 10.000 de locuitori de pe insula indoneziana Ruang vor fi relocati definitiv dupa eruptiile vulcanice

Aproape 10.000 de locuitori ai insulei indoneziene Ruang vor fi relocati definitiv dupa ce o…

7 ore ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

7 ore ago