politica

Judetul in care PSD a castigat aproape 60% dintre voturi. Este printre cele mai sarace din Romania. Baronii rosii isi consolideaza puterea

PSD si-a pastrat dominatia in judetele rosii traditionale, cu exceptia Vrancei. Cel mai mare scor l-a obtinut in Olt, judet condus de clanul lui Paul Stanescu: 57,5%.

PSD a obtinut in Olt, unul dintre cele mai sarace judete din Romania, aproximativ 60%. Presedinte al PSD Olt este Paul Stanescu, secretar general al PSD.

Pe locul doi in privinta se afla Buzaul, unde PSD are 47,7%. PSD Buzau este condus de seful la nivel national al partidului, Marcel Ciolacu.

PSD a inregistrat scoruri foarte mari si in Dolj, Teleorman, Gorj si Mehedinti. Aceste judete au fost de altfel si fruntase in ce priveste prezenta la vot.

PSD a pierdut in schimb alegerile in Vrancea, judet care a fost dominat autoritar in ultimii 20 de ani de Marian Oprisan pana la alegerile locale.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Recent Posts

Steven Seagal s-a dus la investirea lui Putin, mesaj delirant: „Este cel mai mare lider mondial. Viitorul va fi cel mai bun cu el” – Video

Actorul american Steven Seagal si-a facut aparitia in Rusia, la Moscova, cu ocazia celei de-a…

3 minute ago

Datoriile Romaniei au ajuns la un nivel fara precedent in mandatul „specialistilor” lui Ciolacu: 52,5% din Produsul Intern Brut (PIB)

Nivel record al datoriei publice a Romaniei. Aceasta a ajuns la 841,292 miliarde lei in…

34 de minute ago

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

2 ore ago