Categories: news

„M-a luat prin surprindere”. O cunoscuta actrita a fost demisa de Firea printr-o procedura stranie. Situatie demna de Dosarele X

Actrita Dorina Lazar a declarat, pentru Agerpres, ca decizia Primariei Capitalei de a o demite de la conducerea Teatrului Odeon a fost o surpriza, in conditiile in care cu doar cateva zile in urma a primit o adresa de la primarie in care i se comunica faptul ca a fost reincadrata in functia de manager.

„Si eu am aflat tot acum ca m-au demis. Am primit o hartie prin care mi se spune ca in baza nu stiu carui referat facut de corpul de control al doamnei Firea, acum in iarna, Directia de Cultura a facut referat ca sa ma scoata, adica m-a scos, si inteleg ca a fost pus pe site-ul Primariei ca va fi pus domnul Sofron. (…) M-a luat prin surprindere si pe mine. Culmea este ca eu am primit acum patru zile o adresa de la primarie prin care mi se spune ca sunt reincadrata la Teatrul Odeon in functia de manager si azi am primit ca m-au scos, la diferenta de doar cateva zile. Si eu sunt nedumerita”, a declarat Dorina Lazar.

Ea a spus ca inca nu stie ce va face in continuare, dar doreste sa afle motivele pentru care a fost demisa.

„O sa vedem mai departe ce se intampla, pentru ca trebuie sa stiu totusi motivele pentru care am fost demisa”, a mai spus Dorina Lazar, precizand ca nu stie ce urmeaza sa faca in viitor. „Eu, ca Scarlett O’Hara, din ‘Pe aripile vantului’, la asta o sa ma gandesc maine”, a mai spus Dorina Lazar.

Potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti, la conducerea Teatrului Odeon a fost numit, manager interimar, Dumitru Cristian Sofron.

Actorul a declarat ca nu stie nimic de aceasta numire.

„N-am citit absolut nimic. Nu stiu niciun fel de amanunt. Probabil ca o sa-mi spuna si mie cineva lucrul acesta, o sa ma anunte si pe mine cineva”, a declarat Cristian Sofron.

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat miercuri, prin intermediul unui comunicat, ca „incepand de astazi, 30 august 2017, doamnei Teodora Lazar ii inceteaza contractul de management la Teatrul Odeon ca urmare a nerespectarii clauzelor contractuale. Masura a fost luata in baza raportului Corpului de control al primarului general, care a vizat, printre altele, verificarea aspectelor organizatorice, financiare si respectarea legalitatii privind incheierea si derularea contractelor comerciale”.

Conducerea interimara a Teatrului Odeon va fi asigurata de domnul Dumitru Cristian Sofron, pana la organizarea concursului de proiecte de management.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

10 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

10 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

13 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

10 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

10 ore ago